Skip to main content
PRIMER EQUIP

Sergi: “demà hem d'aixecar-nos tots”

El tècnic reconeix que tots “tenim la nostra part de responsabilitat”

Sergi Barjuan ha atès a la premsa després del partit que el RCD Mallorca ha empatat contra el Getafe i ha destacat que només es sent responsable del que ha ocorregut amb l'equip des de la jornada que ell va arribar, “no parlaré de la jornada 32 cap a enrere perquè no hi era. Crec que, desde la meva arribada, he fet créixer l'equip, però no ha estat suficient, no hi hem estat a temps”.

El tècnic va reconèixer que entén “el que ha passat avui al camp i aquesta darrera setmana. Aquestes situacions són dures i els afeccionats són lliures de dir el que vulguin. Però demà hem d'aixecar-nos tots, cal reflexionar, i treure conclusions perquè no torni a passar”.

El català va assegurar que era conscient de la dificultat però, va apuntar, “quan afronto un repte ho faig amb totes les conseqüències i he après molt d'aquesta experiència. He intentat treure la millor versió, la meva i la dels jugadors però, malgrat això, no ens ha donat temps”.

Sergi va desvetllar que el vestuari estava “enfonsat” i va destacar que, encara que no s'hagi arribat a l'objectiu, “no crec que cap jugador dels que ha sortit no ho hagi donat tot. La veritat és que tots tenim la nostra part de responsabilitat”.