Skip to main content
PRIMER EQUIP

Salva Sevilla: "Des del primer dia em sent com a casa"

El jugador valora la seva renovació pel club fins a 2022

Salva Sevilla ha valorat davant els mitjans de comunicació la seva renovació una temporada més amb el RCD Mallorca. El jugador de Berja continuarà vestint la camiseta mallorquinista fins a juny del 2022. "Renovar ha estat molt fàcil, perquè totes dues parts volíem el mateix. El club compta amb mi i jo volia ser aquí així que les dues parts estam contentes. Vaig venir per a tres anys, i quan vaig arribar, per a jugar en Primera havia d'aconseguir dos ascensos seguits i era una cosa impensable. Tant de bo que poguem tornar a Primera Divisió".

El jugador vol continuar gaudint del futbol, se sent bé i ho demostra a cada entrenament o partit. I qüestionat pel futur, el futbolista andalús ho té clar, vol seguir relacionat amb el futbol. "El dia que em retiri vull seguir vinculat al món del futbol. Tenc els diferents nivells d'entrenador. Ja he tengut l'experiència d'haver entrenat algun equip de nins però esper que sigui d'aquí a algunes temporades".

Salva Sevilla està centrat en aconseguir l'ascens a la màxima categoria i reconeix que l'equip afronta ara dates que comencen a ser decisives. "Entram en un tram molt important de la temporada. La gent estarà ben motivada i necessitarem de tots. Ho afrontam de la millor manera. En les dues últimes jornades no hem sumat el que volíem perquè volem guanyar sempre. A partir d'aquí, hem de ser conscients que tots els equips es canviarien per nosaltres".

I sobre el pròxim rival, Sevilla avisa que el RCD Mallorca s'enfrontarà a un equip que els ha fet molt de mal aquesta temporada. "El Fuenlabrada és un rival molt impredictible amb jugadors molt importants. És un equip que ens va guanyar a casa i ens va eliminar a la Copa. Tenim ganes de revenja".