Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: “Els jugadors tenen tota la meva confiança per al que queda”

El tècnic vermell analitza la derrota davant el CF Fuenlabrada

Luis García Plaza va analitzar la derrota davant el CF Fuenlabrada en l'Estadi Fernando Torres (4-1). Els bermellones van perdre després d'un partit en el qual no va sortir res. Una primera part que va acabar 3-0 i, després d'una bona reacció en la segona, ni les ocasions ni la fortuna van acompanyar als bermellones.

Sobre el partit

“En la primera part ens han guanyat en tot. Ha estat una primera part molt dolenta, a més dels errors individuals. Arribem a marcar el 3-2 i ens hauríem ficat en el partit. Hem d'aprendre d'això i el dijous tenim un altre partit i és una altra història. Haig de felicitar el CF Fuenlabrada per la victòria d'avui”

“L'única cosa que han de sentir els meus jugadors és el suport que els haig de donar. Després d'una primera part molt fluixa, en la segona hem sortit una mica millor. Hi ha hagut moments en els quals creia en el 3-2.

“En una lliga passen moltes coses. Passes bons i passes dolents. Hem de fer autocrítica i continuar barallant. No m'esperava un 4-1, però avui no hem donat la cara”

“No et donen més punts per guanyar 4-0 o perdre 4-1. En el descans els he dit el que no estàvem fent bé. Hem d'estar amb molta autocrítica, però amb molta confiança. Aquesta és una plantilla que ens té en ascens directe. Per a o per B es decidirà tot en els últims partits i hem de seguir”

Sobre el suport cap als jugadors

“Tots els jugadors poden aportar. Avui no hem de personalitzar en cap jugador. Si cal mirar a algú és a mi. Això és futbol. Hem de preparar el partit del dijous. En els meus uns altres dos ascensos, sempre arriben aquestes situacions, però l'equip ha d'estar sencer i seguir. Aquests jugadors són els que ens fan, avui dia, estar en ascens directe”

“Quan guanyàvem ens deien que érem molt bons. Han d'estar tranquils. Que treguin el seu millor futbol el dijous. Això serà molt dur i hem d'estar molt estables. Per part meva tindran la meva confiança”

“Els jugadors són humans. Avui Manolo no ha estat bé, però com ell molts. A Manolo no li pots dir res. Ens ha salvat moltes vegades. I jo el primer. Hem de recuperar aquesta dinàmica de ser un equip alegre. Estem fotuts, però demà has de pensar que aquestes en ascens directe i el dijous tens un altre partit”