El RCD Mallorca cau davant el CF Fuenlabrada (4-1)

Els vermells van perdre davant els madrilenys en l'Estadi Fernando Torres

El RCD Mallorca va caure davant el CF Fuenlabrada en l'Estadi Fernando Torres (4-1). Els de Luis García Plaza van perdre després d'un partit en el qual no va sortir res. Una primera part que va acabar 3-0 i, després d'una bona reacció en la segona, ni les ocasions ni la fortuna van acompanyar als vermells.

Per a la jornada 31 de la Liga SmartBank, Luis García Plaza va realitzar fins a cinc canvis en l'onze inicial. Russo va entrar per Valjent en el centre de la saga. Febas i Mboula van entrar per Mollejo i Antonio Sánchez en el centre del camp. I, finalment, Abdón va ocupar el lloc d'Álvaro Giménez en la punta d'atac.

El partit va arrencar amb un conjunt bermellónendollat i realitzant bones combinacions. La presència de Febas en el centre del camp al costat de Salva Sevilla i Bava va permetre que l'equip circulés la pilota amb molt de ritme. Encara així, en el minut set va arribar la primera ocasió de perill del partit a favor del CF Fuenlabrada. Espinosa va disparar potent des de fora de l'àrea, però Manolo Reina es va estirar per a desviar el xut local.

En el minut 13 es va avançar el CF Fuenlabrada després d'un rebutgi de Manolo Reina. Óscar Pinchi es va anticipar i es va emportar la pilota per a anotar el primer gol de la nit. En el minut 26, el RCD Mallorca va tenir una molt bona oportunitat per a empatar el partit. Mboula va recollir la pilota en camp propi i va conduir per a obrir a banda. Va aparèixer Dani Rodríguez per a centrar, però la rematada de Abdón es va estavellar en el travesser. En el rebutg, el xut de Febas el va desviar Belman.

En el minut 37 va arribar el segon gol del CFFuenlabrada. Pinchi es va tornar a anticipar per a recollir la pilota i a un toc definir per sota de Manolo Reina. Tres minuts després, el col·legiat va assenyalar penal a favor dels madrilenys després d'una entrada de Mboula. Nteka va ser l'encarregat de disparar i anotar el tercer gol per als locals. Amb el resultat de 3-0 es va arribar al final de la primera meitat.

Després del descans els bermellones van fer un pas cap endavant. En les botes de Dani Rodríguez va arribar la primera oportunitat de perill, però Belman va poder desviar a servei de cantonada. En el 56 va arribar el gol de Mboula per a retallar i donar-li vida al partit. Oliván va centrar des de l'esquerra i el banda vermell va entrar per a anticipar-se i anotar a la dreta de la meta madrilenya. Quatre minuts després, Abdón ho va provar des de la frontal, però Belman va poder parar sense problemes.

En el 65, Oliván va enviar la pilota al pal després d'una falta lateral. En el rebutgi, cap dels jugadors vermells van poder introduir la pilota en la porteria local. En el 73, Ciss va anotar el quart gol local després d'un centre lateral de Mula. Amb el 4-1 es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre (74’), Raíllo, Russo, B.Oliván, Baba, Salva Sevilla (74’), Dani Rodríguez, Mboula (78’), Febas (46’), Abdón (78’)

Suplents: Koke, Parera, Álvaro Giménez (46’), Murilo (74’), Fran Gámez (74’), Antonio Sánchez, Cufré, Sedlar, Marc (78’), Luka, Gayà, Mollejo (78’)

CF Fuenlabrada: Belman, Glauder, Sotillos, Juanma, Cristóbal (83’), Nteka, Pinchi (83’), Pulido, Jano (66’), Espinosa (72’), Garcés (66’)

Suplents: Pol, Rosić, Mula (72’), Dieguez (83’), Iribas (66’), Fuentes (83’), Pathé Ciss (66’), Mohammed, Amigo, Damián

Gols: Pinchi, 1-0 (13’); Pinchi, 2-0 (37’); Nteka, 3-0 (42’); Mboula, 3-1 (56’); Ciss, 4-1 (73’)