Skip to main content
PRIMER EQUIP

Reina: “la clau és fer grup i adaptar-nos ràpid entre tots”

El porter assenyala la dificultat de la categoria però destaca la qualitat de la plantilla

Manolo Reina ha atès als mitjans després de la sessió d'entrenament matinal i ha destacat que està molt content perquè se sent “molt bé acollit” pels companys i pel cos tècnic.

Reina, fitxat aquest estiu provinent del Nàstic, va assegurar, en aquest sentit, que la clau d'aquests dies de pretemporada és “treballar dur, conèixer-nos ben uns a uns altres i començar a assimilar el sistema del míster. Hem de ser una pinya i estar tots units, això és el que ens va a fer millorar”.

El porter va reconèixer que la situació de la plantilla és atípica per les nombroses incorporacions d'aquest estiu, que fa que els jugadors de l'any passat siguin minoria en el vestuari enfront dels nous, encara que li llevo importància, “nosaltres podem aprendre d'ells i ells de nosaltres. Tots hem d'aportar i sumar. Hem de fer grup i adaptar-nos ràpid entre tots, aquesta és la clau”.

El porter va reconèixer, a nivell personal, que no considerava que jugar en segona B fos un pas enrere en la seva trajectòria, “sí que pot semblar complicat però el projecte del Mallorca és il·lusionant, per això, després de consultar-ho amb la família, vam tenir clar venir aquí”. També es va referir a l'objectiu del club i va assenyalar que, en la seva opinió, “jo no ho cridaria obligació. El que és clar és que va a ser un any complicat, molt, i que si fem les coses bé arribaran els resultats. He vist als companys i hi ha molta qualitat en el grup. Ara toca treballar dur cada dia per estar tan bé com sigui possible”.

Respecte al míster, amb qui ja va coincidir a Tarragona, va afirmar que “és molt exigent i ho vol guanyar tot. Ens estrenyerà i no deixarà que ens relaxem”.  Així mateix, va destacar la importància de treballar diversos sistemes, “necessitem diversos registres com a equip per poder fer un any bo ja que haurem d'adaptar-nos als diferents camps i estils de la categoria. Anirem a molts camps on haurem de lluitar cada metre per aconseguir punts”.

Finalment Reina va assegurar que, per la qual cosa ha vist i li han explicat, “el Mallorca té una molt bona afició” i va destacar que, encara que és normal que ara estiguin una mica desanimats, “som els jugadors els que hem d'enganxar als afeccionats a l'equip, si juguem bé i arriben els resultats s'enganxaran a l'equips”.