Skip to main content
PRIMER EQUIP

Salinas: “crec que podem ser protagonistes en la categoria”

El migcampista destaca la grandesa del Mallorca per justificar un objectiu “gran”

Néstor Salinas ha atès als mitjans després de l'entrenament d'aquest matí i ha assegurat que el  Mallorca és “un club important i em van presentar un  gran projecte, per això vaig escollir venir. Tenim unes instal·lacions de primera  i tots sabem de la grandesa del Mallorca. Es transmet per tots costats que l'objectiu ha de ser gran”.

No obstant això, el migcampista va remarcar en aquest sentit que  “encara és aviat per marcar-se segons quins objectius i hem d'estar tranquils i anar pasito a pasito. No es pot aspirar a pujar ja. L'equip és molt bo i es vol pujar, però la categoria és molt complicada i encara no hem començat a jugar. Encara és aviat per assegurar gens però crec que podem ser protagonistes en la categoria des del principi”.

Salinas va destacar que el seu lloc natural és el d'exterior o el de mig punta, encara que va assegurar que jugarà on li demani el mister, “ara és moment d'adaptar-me al club i als companys que m'han acollit molt bé. És important agafar bones sensacions aviat i arribar a l'inici de lliga en les millors condicions. S'ha fet un bon equip i no hem de fixar-nos en els rivals, hem de mirar-nos a nosaltres i treballar dur”.