Skip to main content
Varis

RCD Mallorca i Govern, units per promocionar Illes Balears en el món

El RCD Mallorca i el Govern de les Illes Balears anuncien l'acord de patrocini per a les pròximes dues temporades. Aquesta col·laboració, que compta també activament amb el Consell de Mallorca a través de la Fundació Mallorca Turisme, es visualitzarà principalment en els pantalons de l'equipament de joc del primer equip.

Les marques de destí d'Illes Balears aniran girant durant la temporada per a així promocionar els destins de la comunitat autònoma. És a dir, s'anirà veient durant les diferents jornades de LaLiga i la Copa del Rey d'aquesta i la pròxima temporada els noms de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. I no hi ha millor dia per arrencar que en la final de la Copa del Rey, que es disputarà demà contra l'Athletic Club, en l'Estadi La Cartuja, de Sevilla.

L'acord s'ha oficialitzat en la mateixa gespa de l'estadi sevillà, amb la presència de Marga Prohens, presidenta del Govern de les Illes Balears; Andy Kohlberg, president del RCD Mallorca, i Alfonso Díaz, CEO de Negoci del club vermellós, els qui s'han fotografiat amb els nous pantalons en què es llegeix 'Mallorca Illes Balears'.

Aquest compromís es fonamenta en el suport incondicional del Govern de les Illes Balears a l'esport com una de les principals eines de promoció turística a nivell local, nacional i internacional i la dimensió, magnitud i repercussió del RCD Mallorca.