Skip to main content
PRIMER EQUIP

Raillo: “l'única forma de treure això és estar tots junts”

El central demana el suport a l'afició encara que reconeix “que no se li pot exigir més”

Antonio Raillo ha destacat que el vestuari creu en les seves possibilitats i que, després de l'empat del cap de setmana passat amb el polèmic penal, “estem més units que mai. Nosaltres podem aconseguir-ho. La gent em diu que l'equip no juga malament, que crea ocasions i que els rivals no ens fan moltes. Estem en una dinàmica dolenta, juguem bé però falta una miqueta, definir les nostres ocasions i que no ens penalitzin tant. L'única forma de treure-ho és que estiguem tots units”.

El central, que ha atès als mitjans després de l'entrenament d'aquest matí, va assegurar que tots, jugadors, aficionats, mitjans “som importants i necessaris per treure endavant aquesta situació. Necessitem els punts i l'equip sap que cada victòria et dóna la vida. Així, “sabent que no se'ls pot exigir més” va demanar el suport i l'ajuda de l'afició, “si ens recolzen ens donaran l'al·licient per guanyar”.

El cordovès va assegurar que “anem a sofrir fins al final ja que ens està costant guanyar. Cal disputar cada partit com si fos una final. Ojala encadenem diverses victòries seguides i trobem tranquil·litat. Jo crec que ho farem perquè, si seguim així, el futbol ens va a donar el que ens està llevant”.

Raillo no va voler criticar a l'àrbitre per l'error en el penal, “és veritat que en aquest moment tens ràbia i impotència, sabem que vam fer les coses ben i que havíem d'haver-nos portat els tres punts i, a més, ja ens va passar el mateix a Getafe i contra el Cadis, però arbitrar és difícil i tots cometem errors. Portem una ratxa negativa pel que fa a errors arbitrals, però també és veritat  que si haguéssim ficat el segon o el tercer no parlaríem del penal”.