El RCD Mallorca perd en el Nuevo Los Cármenes (4-1)

Els vermells cauen en l'últim partit de l'any davant el Granada CF

El RCD Mallorca va caure en el Nuevo Los Cármenes davant el Granada CF (4-1). Els de Luis García Plaza no van poder amb un conjunt local que va estar més encertat de cara a gol. En el qual va ser una primera part molt igualada, els vermells van aconseguir igualar el partit gràcies a un bon gol de Dani Rodríguez. Ja en la segona, Montoro i Jorge Molina van tornar a anotar en el tram final per a impedir que el RCD Mallorca sumés en l'últim partit de l'any.

Per a la jornada 18 de la Lliga Santander, Luis García Plaza va realitzar fins a nou canvis respecte al de la victòria a Astúries en la Copa del Rei. Uns canvis que van permetre ajuntar a Dani Rodríguez, Take Kubo i Kang-In Lee en la mitja punta. Ángel va ser el triat pel tècnic vermell per a ser l'home referencia i Baba i Íñigo Ruiz de Galarreta van tornar a ser de la partida a la sala de màquines. Un onze de molta qualitat per a l'últim partit de l'any.

La primera part va ser molt igualada i, sobretot, molt entretinguda. Els dos equips van sortir al terreny de joc amb la intenció clara d'anar pels tres punts. L'aposta tant local com vermella era de tenir la possessió i d'arribar a l'àrea rival amb molts efectius. Els de Luis García Plaza van començar endollats, però van ser els blanc-i-vermells els primers a arribar a la porteria rival. Jorge Molina va finalitzar a un toc dins de l'àrea una bona contra per a avançar als nassarites. Això sí, la resposta visitant no va trigar a arribar.

Take Kubo, vestit de mag, va fer un bon canvi d'orientació perquè Jaume Costa s'incorporés a l'atac i, després d'un bon centre, Dani Rodríguez rematés de cap sol dins de l'àrea per a empatar el partit. El 'Tigre de Betanzos' va anotar el seu tercer gol aquesta temporada per a igualar el marcador. A partir d'aquí, els locals van fer un pas cap endavant i van estar prop d'aconseguir el segon. Manolo Reina i el travesser van evitar el punt dels de Rober Moreno. En el tram final, els vermells van tornar a apuntar el cap en camp rival amb bones accions, una vegada més, de Take i Kang-In Lee. Amb l'empat a un es va arribar al descans.

El guió de la segona meitat va ser diferent i és que cap dels dos conjunts va poder controlar i dominar la pilota. En el 61, Jorge Molina va aprofitar un rebutgi de Machís per a anotar el segon tant de local. En el tram final del partit, els vermells van estrènyer la meta de Maximiano. De les botes de Take, Dani Rodríguez i Salva Sevilla van arribar les accions combinativas més perilloses. En el 89, Fer Niño va estar a punt d'empatar la trobada després d'un bon passi de B. Oliván dins de l'àrea. Un minut després, Jorge Molina va marcar el seu tercer gol després d'un xut ras des de la frontal. Al temps de descompte, Montoro va marcar el quart amb un RCD Mallorca tirat a l'atac.

Granada CF: Maximiano, Gonalons, Milla, Germán, Luis Suárez, Antonio Puertas, Machís, Neva, Quini, Molina, Torrente

Suplents: Aarón, Arias, Escudero, Soro, Yan Eteki, Monchu, Víctor Díaz, Abram, Bacca, Isma Ruíz, Butzke

RCD Mallorca: Manolo Reina, Maffeo (67'), Sedlar, Valjent, Jaume Costa (79'), Baba, R. De Galarreta (67'), Take, Dani Rodríguez, Kang-In Lee (60'), Ángel (80')

Suplents: F. Quetglas, Leo Roman, B. Oliván (79'), Febas, Mboula, Salva Sevilla (67'), Abdón (80'), Antonio Sánchez (60'), Battaglia, Fer Niño (67'), Gayà, Javi Llabrés

Gols: Jorge Molina, 1-0 (20'); Dani Rodríguez, 1-1 (24'); Jorge Molina, 2-1 (61'); Jorge Molina, 3-1 (90'), Montoro, 4-1 (90')