Skip to main content

Javier Aguirre: L'equip ha respost

L'entrenador del RCD Mallorca analitza l'empat en l'Estadi José Zorilla

El RCD Mallorca va empatar 3-3 davant el Real Valladolid CF en l'Estadi José Zorrilla en la jornada 28 de la lliga Santander. Vedat Muriqi va signar un doblet i Manu Morlanes va marcar el seu primer gol com a mallorquinista. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Javier Aguirre aconsegueix els 34 punts i es manté en la zona mitjana de la classificació.

Javier Aguirre

"Hem tengut tres ocasions abans del 1-0, que no t'expliques com no són gols. Avui hem fet un partit ofensivament, crec que complet. Hem fet tres gols més altres tres ocasions, però defensivament va ser l'altra cara de la moneda. No hem estat molt sòlids".

"Estem en la lluita. Continuem sumant. El pròxim partit serà a Vigo i haurem de barallar molt i serà en dilluns, a més".

"En el descans li vaig dir als jugadors que estàvem jugant bé i que havíem tingut tres ocasions de gol i ells només un tir a porta i anàvem perdent 1-0. Aquestes coses que té el futbol, inexplicables. Calia continuar insistint i que els jugadors seguissin així. Ens vam posar 1-2 i entrem bé en la segona part. Després amb el 3-2 ho vaig veure una mica fosc i va venir un penal en l'últim minut".

"Tant Dennis com Morlanes han complit. Jo ja els veia en els entrenaments que estaven en el nivell que esperàvem. Se'ns havien ajuntat sis baixes. Crec que l'equip ha respost".