El Juvenil A guanya 3-0 a la SD Huesca

El Juvenil A del RCD Mallorca va golejar 3-0 a la SD Osca a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio en la jornada 26 de lliga. Diego López, Jan Salas i Erik Quevedo van ser els autors dels gols. Amb aquest triomf, el conjunt dirigit per Carlos Muñoz suma 50 punts i es manté tercer en la classificació.

El conjunt vermell li van bastar tres minuts per a posar-se per davant en el marcador. El primer tant va arribar per un servei de cantonada executat per Diego López que delectaria a tots amb un gol olímpic sorprenent el porteria de la SD Osca. En el minut 27’ el col·legiat xiularia penal a favor del RCD Mallorca després d'una clara falta d'Alex Ciria sobre Diego López en l'àrea petita. Jan Salas va ser l'encarregat de transformar la pena màxima i de posar així el 2-0 en el lluminós.

Als dos minuts de la segona part tornaria a marcar el conjunt de Carlos Muñoz. En el minut 47’ Diego López trauria de cantonada perquè Erik Quevedo amb una gran rematada de cap manés l'esfèric al fons de la xarxa. D'aquesta manera, el Juvenil A encadena una nova victòria i s'enfrontarà la setmana vinent al F.C Barcelona a domicili.

RCD Mallorca: Iker Radó, Calatayud, Santi Ávila (Pere Haro,75'), Pablo, Pablo Moyá, Erik Quevedo, Martí Payeras, Gaby Salas(Nicolás Barattucci, 63'), Jan Salas, Pau Mascaró (Adrián Gomez), Bruno Calcagano, Diego López (Llabrés,75' ).

SD Huesca : David Brosed, Ñama Mancalou, Diego Martínez (Jan Cano,70'), Mohammed, Diego Espinosa, Javier Lizaldez (Lucas Acin, 83'), Alex Ciria (Marc Torra, 45'), Hugo Gómez (Javier Espinal,70'), Ayman Arguie, Santiago López, Héctor Taboada (Adrián Gómez, 90').