Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: "Hem gaudit amb l'afició"

El tècnic vermell analitza la victòria davant la AD Alcorcón

Luis García Plaza va analitzar la victòria davant la AD Alcorcón. Victòria que va servir per a fer un pas de gegant cap a l'objectiu d'ascendir a Primera Divisió. Els vermells van guanyar als madrilenys en el Visit Mallorca Estadi (2-0) gràcies als gols de Abdón Prats i Salva Sevilla. Els de Luis García Plaza sabien que guanyant es quedaven a un sol punt d'aconseguir l'objectiu de l'equip i de tot el mallorquinisme. Un mallorquinisme que va tornar a ocupar les graderies del Visit Mallorca Estadi després de catorze mesos sense poder fer-ho.

Sobre el partit

"Després de les dues derrotes hem sumat set punts de nou i ara en els partits hi ha molta càrrega emocional. Hem fet una primera part molt tàctica. Ells han tingut la pilota, però sense crear-nos perill. En la segona hem estat molt bé. Portem 75 punts. És una bogeria. Amb un més estarem en Primera i ja se celebrarà quan s'aconsegueixi"

Sobre el possible ascens

"Jo vull pujar, m'és igual quan. M'és igual que sigui el dimarts, el dimecres o el dilluns que ve contra el Saragossa. I si no, en l'última jornada. M'és igual mentre pugem. I ho celebrarem igual, encara que si hem de jugar el dimecres es festejarà menys"

Sobre la tornada de l'afició al Visit Mallorca Estadi

"Han estat tot el partit animant i ha estat molt bonic. La gent ha gaudit amb l'equip i la veritat és que nosaltres també teníem moltes ganes de fer-ho. Han posat el llistó molt alt. Espero que aquesta comunió continuï més sovint i en més quantitat"

"Era la primera vegada que havia de cridar molt perquè em sentissin en l'altra part del camp. Ha estat molt emotiu i tant de bo torni aviat el públic en tota Espanya"

Sobre les absències i l'oportunitat de Lago

"Raíllo ha estat tota la nit amb febre. Era el dubte a la qual em referia l'altre dia i encara que pensava que arribaria a temps, no ha estat així. Ara ha de descansar. En el cas de Ruíz De Galarreta, sortia d'una lesió i no estava per a jugar els noranta minuts. I a Lago Júnior volia premiar-ho pel partit i el gol de l'altre dia. M'agrada aprofitar aquestes dinàmiques positives, sobretot amb la gent de dalt"