Skip to main content
Destacats

Víctor Mollejo y Miquel Parera analitzen la victòria a Tenerife

El golejador i porter vermell valoren el partit

Víctor Mollejo i Miquel Parera van analitzar la victòria en el Heliodoro Rodríguez López contra el CD Tenerife (0-1). Un dia després de celebrar l'ascens a la màxima categoria del futbol espanyol, els vermells van guanyar gràcies a un gol de Víctor Mollejo al caient del descans.

Sobre el partit

Víctor Mollejo: "Teníem ganes de demostrar els que veníem sumant menys minuts i ens anem molt contents. Hem demostrat que podem aportar a aquest equip i estem molt feliços i ens anem amb bon sabor de boca"

Miquel Parera: "No es pot demanar més. Després de celebrar l'ascens, avui hem demostrat que aquest equip va sempre al límit i és així com s'aconsegueixen les coses. Avui hem vingut a guanyar que és com es gaudeixen les coses i és el que hem fet"

Sobre l'ascens

Víctor Mollejo: "Competir en Segona Divisió i aconseguir el que hem fet és molt difícil. Aquest equip l'ha aconseguit amb jugadors espectaculars, un cos tècnic molt bo i molta gent que engloba el que és el Mallorca. S'ha generat un grup espectacular i ha fet que les coses hagin anat tan bé"