Destacats

El RCD Mallorca celebra l'ascens amb victòria a Tenerife (0-1)

Els vermells sumen de tres en el Heliodoro Rodríguez López

El RCD Mallorca va guanyar en la seva visita al Heliodoro Rodríguez López contra el CD Tenerife (0-1). Un dia després de celebrar l'ascens a la màxima categoria del futbol espanyol, els vermells van guanyar gràcies a un gol de Víctor Mollejo al fil del descans. Un partit que va servir d'oportunitat perquè juguessin els menys habituals.

Per a la jornada 40 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va realitzar fins a nou canvis en l'onze inicial. Parera va substituir a Reina en la porteria. Cufré i Sastre van entrar per Gámez i Oliván en els laterals. En el centre del camp, Bava i Ruíz De Galarreta van tornar a l'onze i Trajkovski, Febas, Mollejo i mboula van partir d'inici en les posicions d'atac bermellón.

El partit va arrencar amb un RCD Mallorca dominador i que, sense pressió, va jugar molt bons minuts. Les ocasions van arribar en les botes de Mollejo. En el minut 30, el '35' del conjunt vermell va rematar amb la dreta un bon passi lateral de Joan Sastre, però Serantes va desviar l'oportunitat visitant. Deu minuts després va arribar l'únic tant del partit. Trajkovski va botar un córner precís al capdavant de Mollejo que, sense oposició, va anotar el seu segon gol en la temporada.

En la segona part, Luis García Plaza va aprofitar per a donar minuts a uns altres menys habituals com Murilo i Marc Cardona que també van disputar bons minuts. Mboula ho va intentar tota la segona part, però també es va trobar amb un Serantes que va desviar les oportunitats de perill vermells. Miquel Parera va haver d'intervenir un parell d'ocasions mostrant molta seguretat i deixant la porteria a zero en la seva primera titularitat en aquesta Lliga SmartBank.

RCD Mallorca: Parera, Sastre, Russo, Sedlar, Cufré, Baba, Ruíz De Galarreta (66'), Mboula (77'), Mollejo (77'), Febas (82'), Trajkovski (66')

Suplents: Koke Vegas, Oliván, Salva Sevilla, Abdón, Murilo (66'), Lago Junior (77'), Dani Rodríguez (82'), Fran Gámez, Sánchez (77'), Raíllo, Marc (66'), Amath

CD TenerifeSerantes, Kakabadze (46'), Alberto (46'), Sipcic, Alex Muñoz, Jacobo (37'), Sergio González, Javi Alonso, Vada (75'), Shashoua, Joselu (58')

Suplents: Dani, Víctor, Nono (37'), Suso, Pomares, Aitor Sanz (46'), Fran Sol (58'), Apeh, Moore (46'), Jorge, Félix, Valera (75')

Gols: Víctor Mollejo, 0-1 (43')