Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: "Ha estat dur. Hauria d'haver acabat 0-0"

El tècnic vermell analitza la derrota en l'últim minut davant la Reial Societat

El tècnic del RCD Mallorca, Luis García Plaza va analitzar la derrota en la seva visita al Reale Sorra en l'últim minut de partit davant la Reial Societat (1-0). El RCD Mallorca va jugar amb un jugador més tota la segona meitat després de l'expulsió de Ahien Muñoz. Quan el resultat semblava que anava a acabar en taules va aparèixer Lobete per a deixar els tres punts a Sant Sebastià. Els bermellones es van anar de buit després d'un bon partit en el qual van tenir acostaments, però sense arribar a crear perill clar sobre la meta de Remiro.

Sobre el partit

"He vist molts partits de la Reial Societat i en el d'avui és en el qual menys futbol ha creat, però és la Real i té molta qualitat. El partit hauria d'haver acabat 0-0"

"En la segona meitat dominem el joc i ens acostem però vam estar flojitos en la seva àrea. Ens va faltar xutar des de lluny i ser una mica més agressius en atac".

"En la segona part vam anar a pel partit, vam tenir paciència per a moure-la de costat a costat, no obstant això després se li ha d'encendre la bombeta a algun i en aquest partit no s'ha encès"

Sobre les sensacions

"L'equip ha de tenir més maldat i determinació en la zona en la qual sempre es guanyen els partits"

"Si som capaços de mantenir aquestes sensacions d'avui, l'equip competirà sempre".