Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: “El resultat és just. Sumem un punt i toca seguir"

El tècnic vermell analitza l'empat en l'Estadi de Gran Canària

L'entrenador del RCD Mallorca, Luis García Plaza, va analitzar el punt aconseguit davant la UD Las Palmas en l'Estadi de Gran Canària (1-1). Els vermells van empatar després d'un partit igualat en el qual el RCD Mallorca es va avançar gràcies a un gol de Amath en la primera meitat, però els locals van aconseguir empatar en sortir de vestuaris.

Sobre el partit

"En la primera part hem tingut el control defensiu i de la pilota. Creia que podíem anar-nos amb més avantatge. En la segona, ens han empatat molt aviat. Ells tenen molta dinamita a dalt. Sota el meu punt de vista, el resultat és just. Un punt més"

"El que més m'agrada de l'equip és que estan rabiando. Tenen ganes de guanyar. L'equip d'avui ha estat molt bo. Ho ha demostrat durant tota la temporada guanyant als grans de la categoria. Juguen molt alegres i tenen molta desimboltura"

"Si l'equip s'hagués partit, ens haurien dificultat molt. He trigat a fer els canvis perquè el ritme era molt alt i és molt difícil entrar en aquesta mena de partits"

Sobre el moment de l'equip

"L'única cosa que em preocupa ara és que els jugadors es recuperin i a preparar el Lugo. Ara estem cinc punts per damunt, és una bona situació, però haurem de continuar barallant. Després d'això de Fuenlabrada, l'equip s'ha refet. Cal ser positius i a més l'equip demostra que cada dia té ganes de guanyar"

"Aquest equip l'aconseguirà o no, però aquest equip ho donarà tot fins al final. Portem unes jornades en les quals s'està veient el que de veritat és la Segona Divisió. El que Almeria, Espanyol i nosaltres estàvem fent era increïble"

"Quan estàs lluitant per un objectiu com és l'ascens, no és fàcil. Hem tret dos resultat positius. És important guanyar el diumenge, però encara així no hi haurà res fet. Ho he dit cada setmana. És molt difícil guanyar perquè els rivals són bons"

"Tothom està orgullós d'aquest equip. L'equip sempre s'ha reposat. Hem de ser prudents i pensar en el partit a partit. No puc vendre una altra cosa. Fins que no ho aconseguim, no diré res"