Skip to main content
Destacats

Luis García: "Tenim l'oportunitat de fer un altre pas endavant"

L'entrenador del RCD Mallorca compareix en la prèvia de la jornada 34

L'entrenador del RCD Mallorca ha comparegut en la prèvia de la jornada 34 que enfrontarà a l'equip amb el CD Lugo. El conjunt de Luis García Plaza vol mantenir la distància respecte de la zona de play-off i, si és possible, augmentar-la amb una altra victòria. El tècnic mallorquinista ha volgut en primer lloc agrair al centenar d'aficionats del club que van participar a la foto oficial de la temporada, i que van insuflar a l'equip de l'energia suficient per a afrontar el tram decisiu de competició. "Per a mi va ser un plaer, va ser emocionant veure a aficionats a la foto oficial de l'equip. Les enyoram. Si tenguéssim a la nostra gent difícilment se'ns escaparia algun punt de casa. La iniciativa de la foto ha estat important per a l'afició però sobretot per a nosaltres".

Sobre el rival d'aquest diumenge, el CD Lugo, l'entrenador reconeix que estan passant un moment difícil però que segur no ho posaran gens fàcil. "El CD Lugo està en una dinàmica dolenta però és un equip que té coses que m'agraden bastant com les seves bandes. És un equip que ens obligarà a fer un bon partit. Hem de defensar molt lluny de la porteria perquè ells dominen el joc aeri. Són l'equip més alt de la lliga. Nosaltres afrontam l'últim tram de competició amb gairebé tothom disponible i aquesta és una gran notícia. Duim dos partits amb molt bones sensacions".

Luis García reconeix que cada vegada l'equip està més prop d'aconseguir l'objectiu però que encara queda molt camí per recórrer. "Estam en el moment més important. No pensam en una altra cosa que guanyar al CD Lugo, no pensam en res més. Tots hem d'estar molt units: jugadors, cos tècnic, afició i premsa. Tots hem d'empènyer en la mateixa direcció. Ascendir és com guanyar un títol. El més bonic és la sensació de fer feliç a la gent. Això sí, tendrem prudència. Pensarem només en el CD Lugo. Si guanyam serà una altra passeta endavant".

Finalment, l'entrenador del RCD Mallorca ha volgut fer broma sobre les declaracions del tècnic del Liverpool, Jurgen Klopp, que va afirmar en roda de premsa que l'equip que li agradaria entrenar a Espanya seria el Mallorca, a causa del bon clima de l'illa. Per a Luis García, "estam en un dels millors llocs per a viure a Espanya. Agraesc les paraules d'un tècnic com Klopp, que és un dels millors entrenadors d'Europa i el món. Mallorca no sols és un meravellós lloc per a viure, també té un club històric".