PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca guanya en el Visit Mallorca Estadi al CD Lugo (2-0)

Els vermells sumen de tres gràcies als gols de Dani Rodríguez i Víctor Mollejo

El RCD Mallorca va aconseguir la victòria davant el CD Lugo en el Visit Mallorca Estadi (2-0). Els de Luis García Plaza van encarrilar  el partit gràcies a un gol de Dani Rodríguez en el primer minut de partit. En la segona meitat, Mollejo va ser l'encarregat d'anotar el segon gol vermell, el primer amb la camiseta del RCD Mallorca.

Per a la jornada 34 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va realitzar cinc canvis en l'onze inicial. En el centre de la saga defensiva, Antonio Raíllo va tornar a l'equip titular després de complir cicle d'amonestacions substituint a Russo. En els laterals, Sastre i Oliván van substituir a Gámez i Cufré. En zona ofensiva, Mboula va entrar per Antonio Sánchez i Abdón va tornar a ser la referència vermells per Álvaro Giménez.

El RCD Mallorca va saltar al Visit Mallorca Estadi coneixent la importància d'aconseguir la victòria després de l'empat a un la setmana passada en Gran Canària. Així va ser que els vermells es van avançar en el primer minut de partit després d'un servei de banda de Joan Sastre que no va rebutjar cap jugador visitant, i Dani Rodríguez es va acomodar la pilota per a rematar a plaer amb l'esquerra dins de la porteria del Lugo.

En el minut 12 i després d'una bona reacció visitant, Manolo Reina va rebutjar un bon xut de Juanpe des de la frontal de l'àrea. A partir d'aquí, ni vermells ni els de Lugo van arribar amb perill a àrea rival. No va ser fins a l'últim minut de la primera part quan Sastre es va incorporar a l'atac i, després d'una assistència de Mboula, el lateral mallorquí va disparar a porta, però Cantero va poder detenir l'acció local. En l'última acció de la primera meitat, Manolo Reina va realitzar una molt bona després d'una bona rematada de Ramos.

En la represa, la igualtat en el joc va continuar i els acostaments van trigar a arribar. No va ser fins al minut 62 quan va arribar el segon gol del RCD Mallorca en les botes de Víctor Mollejo que va aconseguir marcar el seu primer gol amb la camiseta vermella. L'extrem que acabava d'entrar al terreny de joc, va recollir una pilota dins de l'àrea i, al primer toc i amb la dreta, va definir a l'esquerra de Cantero. A partir d'aquí, els vermells van tranquil·litzar el partit i van dominar la pilota fins al xiulet final de l'àrbitre.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Valjent, Raíllo, Oliván, Sedlar (61’), Salva Sevilla (75’), Dani Rodríguez, Amath (80’), Mboula (61’), Abdón (61’)

Suplents: Parera, Koke, R. De Galarreta (61’), Russo, Febas, Álvaro (61’), Murilo (80’), Baba (75’), Fran Gámez, Trajkovski, Marc Cardona, Mollejo (61’)

CD Lugo: Cantero, Alende, Juanpe, Carrillo, Canella, Ramos (69’), El Hacen (78’), Gerard (40’), Campabadal (78’), Venancio, Appiah

Suplents: Varo, Vieites, Torres, Pita (69’), Herrera (78’), Seoane (78’), Barreiro, Hugo Rama (40’), Pedro, Borja, Luis Ruiz

Goles: Dani Rodríguez, 1-0 (1’); Víctor Mollejo, 2-0 (62’)