Skip to main content
Destacats

Luis García Plaza: “El gol de Abdón simbolitza l'esforç i humilitat de l'equip”

El tècnic del RCD Mallorca ha analitzat la victòria davant la UD Almeria (0-1)

Luis García Plaza ha valorat la victòria davant la UD Almeria en l'Estadi dels Jocs Mediterranis (0-1). El RCD Mallorca guanya per tercera jornada consecutiva en el qual ha estat un partit molt igualat però que s'ha decidit en el descompte amb un gol de xilena de Abdón.
Sobre el partit
“El partit ha estat molt tàctic i molt igualat. Cap s'ha imposat a l'altre. S'anava a decidir en un detall i ha caigut de la nostra part. Amb els canvis hem refrescat l'equip i l'hem notat. En els últims instants ha arribat el golàs i l'hem celebrat molt”
“Hem tingut molt controlat a l'Almeria. En atac combinativo no ens han fet perill. En els últims minuts hem estat amb més domini. El gol simbolitza l'esforç i la humilitat de l'equip. M'alegro per l'equip que avui dia ens hem enfrontat al millor equip de la categoria”
“Salva ha entrat quan l'ells han baixat la pressió. Avui ens ha fet jugar. Ho hem de cuidar. Fins ara portar 35 punts només podem dir coses bones. Som un equip que busca jugar bé i que va. Estrenyerà i a pressionar. Com a entrenador gaudeixo amb el treball que estan fent els jugadors”
Sobre Abdón
Abdón dóna tot el que té. Hi ha dies que jugarà, uns altres que no. El treball és aquí. Ens continuarà aportant. M'alegro molt per ell. Abdónés un professional del Mallorca i és un mallorquinista total. Li aporta molt a l'equip”
“Ens hem fet una abraçada al final del partit. A vegades els entrenadors ens sentim malament quan deixem a algú sense jugar. Tinc un grup en el qual tots treballen. Les rotacions ens permeten que els que juguen menys, juguin. Abdón s'ho mereix”