El RCD Mallorca guanya al CD Castellón en el Visit Mallorca Estadi (3-1)

Els vermells sumen de tres gràcies al doblet d'Abdón i el gol de Salva Sevilla

El RCD Mallorca guanya al CD Castelló en el Visit Mallorca Estadi (3-1). Els de Luis García Plaza han aconseguit sumar de tres després d'una primera part que s'ha posat de cara aviat amb els gols de Abdón i Salva Sevilla. En la segona part, una altra vegada Abdón ha estat l'encarregat d'anotar el tercer. El punt visitant ha estat de Satrustegui. Amb aquesta victòria ja són 16 jornades sense conèixer la derrota per als vermells.

Per a la jornada 17 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat diverses substitucions en l'equip titular. En defensa, Fran Gámez i Russo han entrat per Sastre i Raíllo; en el centre del camp, Salva Sevilla i Febas han entrat per Dani Rodríguez i el sancionat Bava; en l'atac, Mboula, Murilo i Abdón han sortit en l'onze inicial per Antonio Sánchez, Amath i B. Oliván.

Els de Luis García Plaza han entrat al partit amb molta confiança i arribant amb perill a la meta visitant. Després de dos acostaments vermells en els primers minuts,  en el minut vuit ha arribat el primer gol del RCD Mallorca. Abdón ha marcat després d'una bona jugada col·lectiva. Febas, després d'una bona retallada dins de l'àrea, ha centrat al segon pal on estava el davanter d'Artà que, en el segon pal, ha controlat amb el pit i ha anotat el seu tercer gol consecutiu en la Lliga SmartBank.

En el minut 12 ha arribat el segon gol vermell. Salva Sevilla ha anotat després d'una altra jugada sensacional. Abdón ha picat la pilota i, després d'un toc d'esperó de Mboula dins de l'àrea, Salva Sevilla ha definit amb molta qualitat. En el 18, el CD Castelló ha reaccionat amb una oportunitat de perill. Arturo ha entrat dins de l'àrea i després d'un xut potent, Manolo Reina ha desviat la pilota i des de la línia de gol, Gámez ha buidat el perill.

Amb el pas dels minuts, el partit ha continuat amb la insistència vermella amb alguns acostaments, però els visitants també s'han acostat en alguna ocasió sense arribar a inquietar la porteria defensada per Manolo Reina. En l'últim minut, Mboula ha realitzat una bona conducció que ha finalitzat amb un xut amb l'esquerra, però Campos ha desviat a córner. Amb el 2-0 s'ha arribat al descans.

Els segons 45 minuts han iniciat amb igualtat. Els dos equips arribant a les àrees, però sense posar en risc als porteres. En el 55 ha arribat el tercer gol dels de Luis García Plaza. Abdón ha marcat el seu segon gol després d'una combinació entre Ruiz de Galarreta, Gámez i Mboula que, després d'un bon passi, Abdón ha batut a Campos des del sòl. En el minut 73, el CD Castelló ha anotat Satrustegui després d'una falta lateral. Quatre minuts després, Jordi Mboula ha intentat sorprendre la porteria visitant amb un tret potent des de lluny. Amb el 3-1 s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, F. Gámez, Russo, Valjent, Cufré, Ruiz De Galarreta (62’), Salva Sevilla (71’), Febas, Mboula (91'), Murilo (62’), Abdón (71’)

Suplentes: Miquel Parera, Leo, A. Raíllo, Sastre, Amath, Dani Rodríguez, Álex Alegría (71’), Antonio Sánchez (91'), B. Oliván, Lago Junior (62’), Sedlar (62’), Luka Romero (71’)

CD Castellón: A. Campos, Guillem Jaime, Arturo, Satrustegui, Cubillas (46’), Rubén D. (46’), César Díaz (46’), Delgado, Víctor (82'), Gus Ledes, M. Mateu (71’)

Suplentes: Óscar, Lapeña, Castells, Ortuño (82'), Fidalgo (46’), Gálvez, Iago (71’), Muguruza, Jordi (46’), Muñoz, Carrillo, Fernandes (46’)

Goles: Abdón, 1-0 (8’); Salva Sevilla, 2-0 (12’); Abdón, 3-0 (55’); Satrustegui, 3-1 (73’)