Destacats

Luis García Plaza: “Estem molt contents, hem de seguir amb humilitat i prudència”

El tècnic del RCD Mallorca ha analitzat la victòria davant CD Castelló (3-1)

Luis García Plaza ha valorat la victòria davant el CD Castelló en el Visit Mallorca Estadi (3-1). El RCD Mallorca ha aconseguit sumar de tres després d'una primera part que s'ha posat de cara aviat amb els gols de Abdón i Salva Sevilla. En la segona part, una altra vegada Abdón ha estat l'encarregat d'anotar el tercer. El punt visitant ha estat de Satrustegui. Amb aquesta victòria ja són 16 jornades sense conèixer la derrota per als bermellones.  

Sobre el partit

“Hem fet 15 minuts increïbles. Hem jugat al futbol d'una manera espectacular. Després ens ha costat. Podíem haver marcat més gols, però ells també. El CD Castelló ha estat l'equip que ens ha arribat més. Jo estava en el partit que si no marcàvem el 3-0 anàvem a sofrir”

“Estic molt content. Portem 38 punts. No es com qualificar-ho. Això serà molt llarg, molt dur i molt exigent. Ara tenim un partit molt complicat davant un rival important”

“Ja arribarà aquesta derrota. Ho deia fa molt. Tant de bo falti molt. Som un equip de currantes. Tot el que estem guanyant, ho fem amb molt d'esforç. El dia que arribi la derrota, ens el prendrem millor que molts. Ens queden tres partits abans que acabi l'any i els prepararem amb moltes ganes”

“Els jugadors estan fent una temporada excel·lent. Aguantar-li el tipus a l'Espanyol, Almeria, Leganés… és increïble. Els que més mèrit tenim som nosaltres. Estem molt contents i l'exigència és increïble. Tothom està orgullós dels jugadors. Cal seguir amb humilitat i prudència”

“Tots els jugadors senten la meva confiança. Tenim bons jugadors i jo confio en tots. Crec que tothom pot aportar i que quan els jugadors juguin tinguin aquesta confiança”

Sobre els jugadors

Mboula és un noi que anirà a més. Tots la tenen, però és un xaval que hem connectat. És un jugador que entra gairebé sempre i ens anirà donant coses. No hem vist al millor, però està més prop d'aquest jugador que tots volem. Espero que ens vagi donant més coses encara”

“Els equips que estem girant estem a dalt. El partit de Febas de mediapunta és espectacular. Jo sabia que en aquesta posició ens podia donar molt i de Abdón puc dir que està en ratxa i tant de bo li duri molt més”