Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: " No sé si hi ha molt o poc a perdre, però l'equip està molt tranquils.

El tècnic del RCD Mallorca compareix davant els mitjans en la prèvia de la volta de les semifinals de la Copa del Rey davant la Real Sociedad

Javier Aguirre, tècnic del RCD Mallorca, ha comparegut aquest dilluns en sala de premsa en la prèvia de la tornada de les semifinals de Copa del Rey davant de la Real Sociedad.

Punt a Vitòria: "És millor treballar en bon ambient que quan ve una derrota. L'equip va jugar bé. Després el resultat potser no et premia o no està d'acord amb el que vas treballar".

Discurs especial: "No hem preparat res perquè hem anat creixent amb la copa. No ens vàrem fixar com a objectiu arribar a semifinals. Vàrem anar donant-li importància a cada rival i em va agradar molt que ens toqués a casa després de dos anys".

Tranquil·litat de l'equip: "L'equip està tranquil. No sé si hi ha molt o poc a perdre, però estam molt tranquils. No érem favorits per a la copa i a partir d'aquest esquema, estam tranquils. No necessit preparar una cosa especial".

Estat de l'equip: "L'equip està bé. Puc repetir jugadors de l'altre dia perfectament".

Partits davant la Real Sociedad: "Serveixen d'alguna cosa i de molt, perquè ens hem enfrontat a ells i no hem pogut. En el seu camp ens han guanyat els dos que hem jugat aquests anys".

Importància: "Em donaria molt gust perquè seria una manera d'agrair el gest que va tenir el Mallorca amb mi: el de fitxar-me".

Real Sociedad: "Take està molt bé. És un jugador molt important. Els interiors, Brais [Méndez] o Mikel [Merino] són de primer nivell. Cap endavant són un potencial bàrbar i cap enrere tenen gent de la casa que senten els colors. Però el millor de la Real és Imanol Alguacil".

Quin partit espera: "Ells en el teu camp amb la pilota, amb incursions pels costats i amb molts centres. Nosaltres a veure si ens estiram una miqueta més pels costats i aconseguim mantenir la pilota".

Vedat Muriqi: "Té un bon cop, però està bé".

L'afecte de la gent: "No tenc xarxes socials, però sí que veig l'afecte de la gent. Es veu que estan il·lusionats i el menys que podem fer és que se sentin orgullosos del nostre treball".

Dominik Greif: "Entrena molt bé. No juga la lliga, però està molt bé".

Gil Manzano: "No parlaré dels àrbitres. Jo no em fic en el seu treball. Al llarg d'aquests vint anys només m'he manifestat pel VAR, no per l'àrbitre de camp".