Skip to main content
Destacats

Jaume Costa: “Preveiem un partit bastant dur”

El jugador del RCD Mallorca recorda el seu passat cadista i analitza el pròxim partit

El jugador del RCD Mallorca, Jaume Costa, ha analitzat el pròxim partit, que serà aquest dissabte enfront del Cadis C.F: “Preveiem un partit bastant dur, bastant intens. Ells no estan en la millor situació. Sabem que sortiran amb moltíssimes ganes”.

Jaume Costa també ha recordat el seu passat cadista, ja que en els seus inicis com a professional va estar una campanya en el conjunt andalús, concretament, va ser la temporada 2009-2010 en Segona Divisió: “La veritat que ho recordo de manera molt positiva. Va ser la primera vegada que sortia fora de casa, fora de València. Crec que tenia uns 20 anys i em va costar adaptar-me, em va costar molt. La veritat és que la gent és molt simpàtica i molt agradable. Em van ajudar moltíssim, però jo era un xaval jove, venia del filial del València i al final, et costa adaptar-te. Vaig jugar poc, però em va fer madurar i em va fer créixer i al final, el meu treball i el meu esforç d'aquella època va fer que a l'any següent em signés el Vila-real amb l'entrenador que havia tingut a Cadis que era Javi Gracia. Per tant, només puc tenir paraules d'agraïment de com es van portar”.

D'altra banda, el capità vermell també ha fet balanç de la primera volta del campionat i ha destacat la gran feina que ha realitzat la plantilla. “Ha estat una primera volta bastant treballada, bastant lluitada. L'equip s'esforça i treballa molt durant la setmana per a després afrontar els partits de la millor manera possible i treure els resultats”.

Quant als objectius, Jaume Costa no descarta poder somiar una vegada s'hagi aconseguit la permanència. “Òbviament, som conscients que encara no hem fet el treball. Hem de continuar lluitant i treballant. La nostra intenció és aconseguir els màxims punts possibles per a poder complir el primer objectiu, que és la permanència, i a partir d'aquí, doncs, somiar i creure, i saber que hem de donar-ho tot fins a final de temporada per a complir els objectius.