PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca cau 2-0 davant el Cadis

Bongonda i Alex Fernández van ser els golejadors del partit

El RCD Mallorca va perdre 2-0 davant el Cadis en l'Estadi Nuevo Mirandilla en la jornada 19 de la Lliga Santander, que ha suposat l'últim duel de la primera volta del campionat. Els dos gols del Cadis van arribar en el primer temps, per part de Bongonda i Álex Fernández de penal.

El Cadis va donar el primera avís als 4 minuts d'arrencar la primera part amb un gran cop de cap d'Álvaro Negredo que va requerir d'una gran aturada del porter vermell.*Bongonda marcaria en el minut 11 el primer gol per al Cadis després d'una bona combinació entre Negredo i Brian en la frontal. El RCD Mallorca ho intentava amb insistència però sense encert en els últims metres. Pablo Maffeo va tenir l'ocasió més clara per part del conjunt dirigit Javier Aguirre en el minut 29 amb un centre que es va anar tancant i que va obligar a Ledesma a fer una gran estirada. En el minut 36 i després de la intervenció del VAR, l'àrbitre assenyalaria penal a favor dels gaditans per una possible mà de Martin Valjent dins de l'àrea. Alex Fernández no fallaria des dels onze metres i posaria el 2-0 en el lluminós.

En la segona part, el tècnic mexicà va optar per moure la banqueta i canviar el sistema tàctic de l'equip a la recerca de la remuntada. En el 54’ ho intentaria Tino Kadewere després d'una bona internada en l'àrea del Cadis, però el llançament marxaria desviat. Minuts més tard ho tornaria a intentar el davanter zimbabuès, que armaria un bon dispar que va atrapar en dos temps Conan Ledesma. El conjunt dirigit per Javier Aguirre ho va intentar fins al final, però sense encert de cara a porteria.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo (Gio. m.65), Valjent, Raillo, Copete (Kadewere), Costa; Dani Rodríguez (Antonio Sánchez, m.74), Grenier (Amath, m.58), Galarreta; Kang-in Lee (Ángel, m.74) y Muriqi.
Cádiz C.F: Ledesma; Carcelén, Hernández, Momo, Espino; Alcaraz (Fali, m.68), Álex Fernández; Bongonda (Raúl Parra, m.83), Ocampo (Arzamendia, m.78); Negredo (Roger, m.78) y Lozano (Escalante, m.46).