Skip to main content
Destacats

Dani Rodríguez, Tino Kadewere i Galarreta analitzen la derrota davant el Cadis

Els jugadors del RCD Mallorca valoren el partit en el Nuevo Mirandilla

El RCD Mallorca va caure 2-0 davant el Cadis en l'Estadi Nuevo Mirandilla en el partit corresponent a la jornada 19 de la Lliga Santander, darrer partit de la primera volta de la competició. Malgrat la insistència dels de Javier Aguirre no van aconseguir donar la volta al marcador. Els gols cadistes van arribar en la primera meitat a través de Bogonda i d'Álex Fernández des dels onze metres.

Dani Rodríguez

"Bueno, potser després dels gols l'equip ha estat millor amb pilota; hem tingut més claredat, però bo, és veritat que en el primer gol estem molt oberts. I el segon gol, encara que m'ho diguin cent vegades per a mi, no és mà; crec que és un moviment natural, la pilota no va cap a cap costat. I és veritat que se't posa el partit molt complicat, però bo, decebuts, però cal seguir".

"Estava adolorit Clement. La veritat és que ha estat una jugada perillosa, però bo, és el que diem en totes les jornades a veure si unifiquen criteris i se sap una mica el que es xiula. Partit per a aprendre perquè en els partits dolents s'aprèn el doble".

"Teníem ganes d'haver acabat la volta amb 28 punts, hauria estat una passada, però bo, hem fet una bona primera volta".

Iñigo Ruiz de Galarreta 

"Sabíem que anava a ser un partit duríssim, que era un camp complicat i davant un rival necessitat, i directe per a nosaltres. Bé, el vestuari està fotut perquè sabem que hem deixat passar una oportunitat molt bona de sumar, de seguir amb bones sensacions. Jo crec que ens ha faltat més en les disputes, han tingut ells un puntet més. Ens ha faltat aquesta efectivitat i ser decisius en l'àrea".

Tino Kadewere

"El Cadis ha jugat molt bé, especialment en els minuts inicials".