Skip to main content
Destacats

Jaume Costa i Leo Román visiten la Penya Mallorquinista "Es Granots" de Sant Llorenç des Cardassar

Els jugadors del RCD Mallorca, Jaume Costa i Leo Román, van acudir aquest dimarts al "I Sopar de Germanor" de la Penya Mallorquinista "Es Granots" de Sant Llorenç des Cardassar. Una Penya que ha estat creada recentment, i que està formada per molts joves del poble.

Durant més d'una hora, en una carpa instal·lada en la plaça del poble, els jugadors vermells van signar autògrafs i es van fotografiar amb més d'un centenar d'aficionats mallorquinistes, que van poder gaudir d'una gran vetllada prop dels seus ídols.

El president de la Penya "Es Granots", Toni Nebot, ha expressat la il·lusió que ha suposat per al poble celebrar aquest acte amb dos representates de la plantilla del RCD Mallorca. "La Penya neix perquè hi ha molts joves i molts mallorquinistes al poble, i no hi havia cap lloc de reunió per a veure els partits. Així ens podem ajuntar i fer ambient. Ens ha fet molta il·lusió que hagin vingut dos jugadors del club”.

Jaume Costa també ha posat en valor aquest tipus d'iniciatives: "La veritat és que ha estat molt bonic. És una de les millors coses que té ser esportista poder venir a aquesta mena d'actes on la gent et valora molt, et respecta, i t'admira. En la mateixa línia s'ha manifestat Leo Román, que ha agraït el suport de tots els aficionats que s'han acostat a passar una estona al costat d'ells.