Skip to main content
Destacats

De l'Estadi Mallorca Son Moix a l'altar via Tinder

Carlos i Pilar pujaran a l'altar per a donar-se el “sí que vull” el pròxim 16 de setembre: una relació en la qual el RCD Mallorca ha estat molt present des del dia en què es van veure per primera vegada. Tant és així, que l'escenari de la seva primera cita va ser l'Estadi Mallorca Son Moix. La parella es va conèixer a través de Tinder, i Carlos va voler sorprendre a Pilar convidant-la a disfrutar d'un partit de l'equip del seu cor: el RCD Mallorca. Una idea que, en un primer moment, no va agradar en excés a Pilar, ja que el seu interès pel futbol era mínim. Però quan es tracta d'amor, gairebé tot val.

Així recorda Pilar aquest primera cita: “Sincerament, va ser molt avorrit. Només estava mirant-ho a ell i al mòbil perquè no m'assabentava de res del futbol. Aquest partit va ser l'inici de tot. De fet, després de sis anys de relació, Carlos va creure que el millor escenari possible per a demanar-li matrimoni a Pilar era el camp del RCD Mallorca, el mateix escenari de la seva primera cita. I així va ser. "Va ser en el partit Mallorca- València. La veritat que sí que estava nerviós, i en el descans, quan ja vaig veure en el marcador “Pedida cam”, hem vaig agenollar, i li vaig demanar per a casar, assenyala Carlos.

Un moment del qual va ser testimoni tota l'afició que va assistir al partit, ja que es va reflectir en les pantalles de l'estadi. Un amor que va néixer i es va forjar envoltat de mallorquinisme i que es forjarà en l'altar en els pròxims mesos.