Skip to main content
Destacats

Raíllo: “Quan fas bé el teu treball afrontes la setmana amb alegria”

El defensa del RCD Mallorca ha estat el protagonista d'una xerrada en l'Espai de Twitter del club vermell

El defensa del RCD Mallorca ha participat en l'Espai de Twitter del RCD Mallorca. Antonio Raíllo ha fet referència a l'alegria de la plantilla després de l'última victòria aconseguida en la lliga: "Afrontes la setmana amb alegria. Quan fas bé el teu treball i et sents realitzat en la setmana estàs més feliç sabent que el teu treball ha estat bo. Tranquil·litat no cal tenir cap perquè queda molta lliga encara. El futbol són pocs moments d'alegria i molts moments difícils, per la qual cosa cal aprofitar-los".

El capità vermell també li ha dedicat unes boniques paraules al seu company d'equip, Abdón Prats, autor del gol que li va donar la victòria al RCD Mallorca enfront del Valladolid: "S'ho mereix, ha treballat molt en l'ombra amb en aquest treball que no es veu en els entrenaments. Ho vaig celebrar com si hagués estat meu. Tan bo com els passi als companys m'alegraré, però si és a Abdón una mica més".

D'altra banda, el cordovès s'ha referit al pròxim partit de lliga contra l'Osasuna, del qual espera un duel molt igualat: “Ja es va veure contra el Valladolid, que va ser molt igualat. La línia entre guanyar i perdre és molt petita llevant als cinc o sis equips de dalt, la resta estem en una segona competició paral·lela".

L'actual capità del primer equip ja porta set temporades en el club vermell, i ha mostrat la seva felicitat per estar aquí: "Quan vaig venir no pensava que estaria tant de temps. Arribes sent molt jove, sense saber el que et pot oferir el futbol professional. Actualment, estar molts anys en un club és molt difícil. Aquí soc molt feliç i no tinc problemes a quedar-me molts anys més".