Skip to main content
Destacats

Jaume Costa i Battaglia valoren el partit enfront del Mainz 05

Els jugadors del RCD Mallorca analitzen l'empat

El RCD Mallorca ha empatat (2-2) davant el Mainz 05 en un partit d'entrenament disputat a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Els gols vermells van ser d'Amath Ndiaye y Vedat Muriqi.

Jaume Costa

“Bueno, una valoració positiva al marge del resultat que no és el que cercam. Intentem que l'equip estigui tan bé com sigui possible físicament. Aquests partits ens venen bé contra un rival important en la lliga alemanya, un rival que té grans jugadors. Perquè, és veritat que les condicions no estaven molt allà: el camp estava sec, feia una mica de vent… Però, sí que és veritat que l'equip està cada vegada millor físicament”.

“Encara ens queda un altre partit important contra un equip italià abans de la Copa del Rei. Intentarem estar millor físicament per a afrontar els partits com els fèiem. És veritat que l'aturada ens ha vingut una mica malament perquè estàvem guanyant contra equips importants com l'Atlètic de Madrid o el Vila-real. Llavors, intentarem arribar tan bé com sigui possible”.

Rodrigo Battaglia

“Un partit que serveix per a continuar treballant i millorant. Preparant el que ens queda de lliga i de Copa del Rei. I bo, empatem contra un bon equip i cal continuar millorant”.