PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca perd en el primer partit de pretemporada en el Pinatar Arena davant el Levante UD (2-1)

Els vermells cauen en el primer partit de pretemporada en el qual ha estat una trobada de molta intensitat i igualtat

El RCD Mallorca ha perdut, en el Pinatar Arena a la ciutat de Múrcia, davant el Levante UD (2-1). Els tres gols del partit s'han produït en la primera meitat. Els granotas s'han avançat en els primers minuts i, després del segon gol minuts després, Salva Sevilla ha retallat distàncies amb un golàs des de fora de l'àrea.

En el primer partit de pretemporada, Luis García Plaza ha optat per jugar amb quatre defenses i amb Sedlar com a pivot. Luka Romero i Obrador han estat titulars per primera vegada amb el primer equip. D'altra banda, Álex Alegría ha sortit d'inici després de tornar de la seva cessió a l'Extremadura UD.

En el minut tres de partit s'ha avançat el conjunt granota. Jorge de Fruits ha rematat dins de l'àrea un centre de Toño des del lateral esquerre. A partir del gol del Levante UD els de Luis García Plaza han pres el control de la possessió. En el minut vuit, Salva Sevilla ha estat el primer a provar al portera local. Un tret des de fora de l'àrea que, després de ser desviat per un defensa, ha acabat en servei de cantonada.

Amb la pressió avançada dels vermells ha arribat una ocasió molt clara per als de Luis García Plaza. En el minut 13, després d'una recuperació de Salva Sevilla en el centre del camp i una gran combinació entre Dani Rodríguez i Llac Júnior dins de l'àrea, Aitor Fernández ha desviat la pilota després d'un gran xut del jugador ivorià del RCD Mallorca.

En el minut 22 ha arribat el segon gol del Llevant VOSTÈ Melero ha recollit una pilota en la frontal de l'àrea i ha aconseguit veure porta amb un xut a l'esquerra de la porteria de Manolo Reina. Dos minuts després del gol granota, Dani Rodríguez ha intentat sorprendre el portera local amb una vaselina, però Aitor Fernández ha aconseguit detenir la pilota.

En el minut 34, Salva Sevilla ha retallat distàncies en el marcador. Golàs del migcampista vermell que, després d'una gran acció de Luka Romero i Lago Júnior, el de Berja ha trobat l'esquadra dreta de la porteria d'Aitor Fernández. Amb el gol vermell i 2-1 en el marcador s'ha arribat al descans en el Pinatar Arena.

Amb l'habitual desfilada de canvis, típic en partits de pretemporada, ha arrencat la segona meitat. Luis García Plaza ha realitzat cinc canvis, mentre que Paco López ha canviat a deu jugadors. Els primers minuts de la segona part han estat molt similars als últims compassos de la primera. Bones combinacions dels vermells, però sense trobar àrea rival.

Amb el carrusel de canvis, Quintana, Rodó i Brau han entrat i han debutat amb el primer equip. El partit ha continuat amb una intensitat alta per part dels dos equips, però que no s'ha traduït en oportunitats clares en cap de les dues àrees. En els últims minuts de partit i amb el ritme més pausat, Hernani ha enviat una pilota al pal. Amb l'ocasió granota s'ha arribat a final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina (45’), Joan Sastre (62’), Raíllo (62’), Valjent, Obrador (45’), Sedlar (45’), Salva Sevilla (45’), Dani Rodríguez (58’), Lago Junior (62’), Luka (58’), Álex Alegría (45’)

Suplents: Román, Parera (45’), Quintana (62’), Russo, Febas (45’), Prats (45’), Salibur (58’), Baba (45’), Gámez, Trajkovski (58’), Antonio Sánchez, Víctor (45’), Redondo (62’), Bravo (62’), Budimir, Stoichkov

Levante UD: Aitor Fernández (45’), Toño García (45’), Duarte (45’), Sergio León (45’), Roger (45’), Bardhi (45’), Vukcevic (45’), De Frutos (45’), Miramón (45’), Melero (32’), Coke (45’)

Suplents: Koke Vegas (45’), Son (45’), Rober Pier (45’), Radoja (45’), Hernani (45’), Morales (45’), Clerc (45’), Campaña (45’), Pepelu (32’), Dani Gómez (45’), Fran (45’)

Gols: De Frutos, 1-0 (3’); Melero, 2-0 (22’); Salva Sevilla, 2-1 (34’)