PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca aconsegueix la victòria davant el CD Castellón en el tercer partit de pretemporada (2-0)

Els vermells guanyen després d'un partit amb molt de ritme gràcies als gols d'Álex Alegría i Joan Sastre en la primera meitat

El RCD Mallorca ha vençut enfront del CD Castellón (2-0) en l'últim partit en el Pinatar Arena. Els gols d'Álex Alegría i Joan Sastre donen la victòria als de Luis García Plaza en el qual la primera part ha tingut molt de ritme i ocasions que s'han traduït en gols vermells.

En el qual ha estat el tercer partit de pretemporada i l'últim en el Pinatar Arena, Luis García Plaza ha mantingut el bloc de la victòria davant el CD Tenerife. Antonio Raíllo, Joan Sastre, Dani Rodríguez i Lago Júnior han tornat a ser titulars per tercer partit consecutiu, mentre que jugadors com Stoichkov, Álex Alegría, Bravo o Russo han tornat a l'onze inicial del RCD Mallorca.

El partit ha iniciat amb molt de ritme. Els vermells han trobat molts espais en la defensa del CD Castelló. Els tres mitges puntes del RCD Mallorca, Stoichkov, Dani Rodríguez i Llac, s'han buscat i oposat en la zona mitjana del camp castellonenc, però sense arribar a materialitzar les ocasions en gol. El CD Castellón ha estat el primer a atacar la meta vermella. En el minut 10 s'han acostat en dues jugades consecutives, a pilota parada, però sense arribar a crear perill seriós sobre la porteria defensada per Manolo Reina.

En el minut 23 ha arribat el primer gol del RCD Mallorca, Álex Alegría ha anotat, després de desmarcar-se, de cap després d'un gran centre lateral de Salva Sevilla. Amb el gol vermell, els de Luis García Plaza han pres el control del partit. Llargues possessions en zona defensiva i bones transicions de costat a costat. En els minuts finals de la primera meitat el ritme ha disminuït, però en el descompte Joan Sastre ha marcat un golàs per a anotar el segon en el compte del RCD Mallorca. El lateral vermell ha recollit la pilota en el centre del camp i ha disparat amb molta potència a l'esquadra dreta de la porteria d'Álvaro Campos. Amb el 2-0 en el marcador s'ha arribat al descans.

Els segons 45 minuts han iniciat sense cap canvi per part de Luis García Plaza. Una segona part en la qual les ocasions han trigat a arribar. En els primer minuts els dos equips han mantingut llargues possessions, però sense trobar les àrees rivals. Així ha seguit tota la segona meitat, mentrestant Luis García plaça ha continuat donant minuts a jugadors com Antonio Sánchez, Rodó, Quintillà, Román, Obrador, De Baunbag i Aleix Febas.

En el minut 87, Abdón Prats ha enviat la pilota al travesser després d'una jugada de Luka Romero prop de la frontal de l'àrea. El d'Artà ha disparat a un toc amb l'esquerra, però la pilota ha topat amb el travesser de la porteria castellonenca. Amb igualtat en el joc i anades i vingudes per part dels dos equips s'ha arribat al final del partit amb victòria per als de Luis García Plaza.

RCD Mallorca: Manolo Reina (45’), Joan Sastre (75’), Raíllo (68’), Russo (75’), Bravo (75’), Baba (68’), Sevilla (64’), Dani Rodríguez (75’), Lago Júnior, Stoichkov (56’), Álex Alegría (68’)

Suplentes: Román (45’), Parera, Quintana (75’), Febas (64’), Obrador (75’), Abdón Prats (68’), Salibur, Gámez, Luka Romero (56’), Antonio Sánchez (68’), De Baunbag (75’), Sedlar (68’), Redondo (75’), Íñigo Ruíz de Galarreta

CD Castellón: Álvaro Campos, Lapeña, Cubillas, Díez, García, Delgado, Señé, Fernández, Sánchez, Mateu, Indias

Suplentes: Felipe, Juanan, Regalón, Castells, Salvador, Díaz, Alfredo, Gálvez, Juanto, Muguruza, Carrillo, Jaime, Aarón, Gus Ledes, Fidalgo

Goles: Álex Alegría, 1-0 (23’); Joan Sastre, 2-0 (45+2’)