El RCD Mallorca guanya al CD Tenerife en el segon partit de pretemporada (2-0)

Els vermells aconsegueixen vèncer al conjunt de Tenerife després dels gols de Trajkovski i Stoichkov en la segona meitat en el Pinatar Arena

El RCD Mallorca ha guanyat al CD Tenerife (2-0) en el segon partit de pretemporada. Trajkovski i Stoichkov han estat els encarregats d'anotar els gols vermells en el segon partit en aquest stage de pretemporada en el Pinatar Arena per als de Luis García Plaza. Miquel Parera també ha sigut protagonista després d’aturar un penalti.

Per al segon partit de pretemporada, Luis García Plaza ha fet diferents canvis en l'equip titular respecte als onze de la passada trobada davant el Levante UD. Parera, Bava, Febas, Bravo i Abdón han en l'onze inicial. Luka Romero ha tornat a ser titular i Bravo ha signat la seva primera titularitat amb el primer equip.

El conjunt vermell ha arrencat amb molta iniciatiu sobre el terreny de joc. Bones combinacions i, també, individualitats de Dani Rodríguez i Lago Júnior per la banda esquerra. Els de Luis García Plaza han continuat realitzant una pressió alta que ha dificultat la sortida de pilota dels de Tenerife. En el minut 15 ha arribat la primera ocasió per al RCD Mallorca. Després d'un servei de cantonada i, després d'un rebutg, Dani Rodríguez ha disparat sense deixar caure la pilota i el tret ha sortit molt prop de la porteria de Ortolà.

En els següents minuts el ritme de partit ha augmentat, però els dos equips no han aconseguit materialitzar les seves respectives ocasions. En el minut 27, Luka Romero ha caçat una pilota en la frontal de l'àrea i, després d'un gran control i un gran tret, la pilota ha sortit pel lateral de la porteria rival. Després de la pausa d'hidratació, els vermells en les botes d'Aleix Febas, han tingut les arribades més clares. El madrileny ha provocat una falta en la frontal de l'àrea i Abdón Prats ha enviat la pilota al travesser de la porteria de Tenerife. Amb poques ocasions i molta intensitat per part dels dos equips s'ha arribat al descans.

La segona meitat ha iniciat amb cinc canvis en l'equip de Luis García Plaza. En aquest cas han entrat Salva Sevilla, Álex Alegría, Salibur, i Trajkovski. En el minut 52, el CD Tenerife ha tingut la primera oportunitat de la segona meitat. Shashoua ha finalitzat la jugada després d'una contra portada pel conjunt de Tenerife. En el minut 58 el col·legiat del partit ha assenyalat penal de Bravo sobre Joselu. El propi davanter del CD Tenerife ha estat l'encarregat de disparar, però Miquel Parera ha detingut i, a més, s'ha quedat amb la possessió de la pilota.

En el minut 68 de partit, el RCD Mallorca ha tingut una triple ocasió sobre la porteria del CD Tenerife. Trajkovski en dues instàncies i, després Stoichkov, no han aconseguit batre a Ortolà. Una gran parada del porter valencià i el travesser han forjat la triple ocasió vermella que ha arribat després d'una contra iniciada pel jugador macedoni del RCD Mallorca.

En el minut 82 ha arribat el primer gol del partit per al RCD Mallorca. Trajkovski ha recollit la pilota en la frontal de l'àrea i després d'una retallada ha xutat amb molta potència a l'esquadra dreta de la porteria del CD Tenerife. Tres minuts després ha arribat el segon gol bermellón. En aquest cas ha estat Stoichkov, en la seva volta a l'equip, qui ha finalitzat amb la cama esquerra i ha superat a Dani Hernández. Amb el segon gol s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Miquel Parera, Joan Sastre (45’), Raíllo (62’), Sedlar (62’), Bravo, Baba, Febas (45’), Dani Rodríguez (45’), Lago Júnior (62’), Luka (45’), Abdón Prats (45’)

Suplentes: Román, Reina, Quintana, Russo (62’), Salva Sevilla (45’), Martin Valjent, Álex Alegría (45’), Salibur (45’), Gámez, Trajkovski (45’), Antonio Sánchez, Víctor, Redondo (62’), Obrador, Budimir, Stoichkov (62’), Ruiz G

CD Tenerife: A. Ortolà, Alex Muñoz, C. Pomares, Aitor Sanz, Shashoua, Joselu, Moore, Jacobo, Sipcic, Javi Alonso, Jorge

Suplentes: Dani H, Víctor, Undabarrena, Alberto, Nahuel, Suso, Bermejo, Apeh, Ibrahima, Fede, Omar Jaiteh

Goles: Trajkovski, 1-0 (82’); Stoichkov, 2-0 (85’)