Destacats

El RCD Mallorca li posa un carrer a Antonio Raíllo

'Carrer d'Antonio Raíllo'. L'Estadi Mallorca Son Moix tendrà un carrer amb el nom del seu capità. Un gest simbòlic per a un futbolista que va camí de la llegenda i d'entrar en el top 10 de jugadors amb més partits en la història del club. Antonio Raíllo (Còrdova, 1991) continuarà defensant els colors del RCD Mallorca, com a mínim, fins a juny de 2026. Club i jugador han signat l'acord de renovació perquè el defensa central continuï vestint la camiseta mallorquinista. El jugador andalús no ha volgut ocultar els seus sentiments davant la seva renovació. "Sent felicitat. És una decisió que pren tant el club com jo. Al final, els dos volem ser aquí i els dos anam de bracet en aquest aspecte. Crec que s'ha demostrat durant els últims anys que estam creixent junts".

Raíllo, primer capità de l'equip, va arribar al RCD Mallorca en la temporada 2016/2017, per la qual cosa afronta actualment el seu setè curs en el club. Va arribar a l'illa en un moment difícil, va viure el descens a Segona B, però va decidir fer un pas endavant i quedar-se per a tornar a dur al Mallorca a Primera Divisió. I ho va aconseguir. "Vaig arribar a un club una mica convuls que venia d'anys dolents. Al final es va consumar la catàstrofe, per dir-ho així, baixant a Segona B, però crec que aquí va ser el punt de partida, aquesta neteja de cap i de la institució. Crec que això va fer unir tota la resta. Va ser com un cop molt dolent, però que et va servir per a agafar impuls i créixer. Després es va formar un vestuari tant humà com futbolístic increïble, que crec que va ajudar molt al fet que l'equip sortís d'abaix i fins i tot el va ficar a Primera Divisió".

El central cordovès ha disputat un total de 223 partits en totes les competicions amb el RCD Mallorca i ha marcat un total de 12 gols. Aquesta campanya ja duu dos gols i tres assistències. "Avui dia en el futbol és molt difícil que un jugador estigui tants anys en un club. És molt difícil perquè la gent no té aquest sentiment de pertinença, com se sol dir. I la veritat que per a mi és un orgull, no sols per dur tants partits, sinó per la forma en la qual els duc. Sempre ho he donat tot, el millor que tenia dins de mi".

Raíllo també ha volgut explicar el procés de maduració personal que ha viscut en tots aquests anys de mallorquinista. "Els moments dolents et serveixen per a aprendre molt. Personalment, crec que he madurat un munt. Abans, era un jove molt més impulsiu, amb molt més caràcter, que no mesurava mai el que feia. Crec que he trobat l'estabilitat personal. Al final, formar una família aquí a l'illa fa que ja no sols lluitis per tu, sinó que també lluites per donar-li el millor futur al teu fill i a la teva família".

El futbolista del RCD Mallorca posa en valor el creixement tant personal com el que està experimentant el club en tot aquest temps. "Per a nosaltres és un gran orgull veure com està creixent el club, com està canviant tot, com està millorant l'estadi, com s'estan sumant aficionats més joves. Per a nosaltres és un orgull. No em pos metes. Soc molt ambiciós en aquest aspecte i crec que podem continuar fent passos cap endavant per a aconseguir objectius".

Enhorabona, capità!