El Juvenil A empata 1-1 davant el CE Constància

El gol mallorquinista va ser obra de Llabrés

El Juvenil A del RCD Mallorca va empatar 1-1 davant el CE Constància al Camp del Sallista en la jornada 29 del campionat. Amb aquest resultat, el conjunt dirigit per Carlos Muñoz es manté en tercera posició amb 52 punts a tan sols una jornada perquè finalitzi la lliga.

Una primera part amb clar domini vermell en quant a possessió, però sense oportunitats clares per a cap dels dos equips.

En canvi, en la segona meitat el RCD Mallorca va fer un pas endavant. Als cinc minuts aconseguirien obrir el marcador gràcies a un gol de Llabrés, que arribaria després d'una gran jugada per banda dreta. Minuts després, el conjunt dirigit per Carlos Muñoz podia haver rematat el partit amb diverses accions clares tant en joc com a pilota aturada. En el tram final del duel, l'equip local aprofitaria un rebutg en la sortida d'un córner per a posar l'empat en el marcador. Un empat que arribava mancant set minuts per al final. El RCD Mallorca va poder haver-se portat el triomf en el minut 92 en una contra protagonitzada per Gabi Salas, que no aconseguiria finalitzar. Un partit que va acabar en taules i, per tant, amb repartiment de punts. D'aquesta manera, els vermells es mantenen en tercera posició i el Constància es jugarà el descens en l'última jornada.

El Juvenil A del RCD Mallorca s'enfrontarà en l'última jornada de lliga al Gimnàstic de Tarragona a domicili.