Destacats

El RCD Mallorca guanya a la AD Alcorcón en el Visit Mallorca Estadi (2-0)

Els vermells sumen de tres i ja només queda un punt per a aconseguir l'ascens

El RCD Mallorca va sumar de tres per a fer un pas de gegant cap a l'objectiu d'ascendir a Primera Divisió. Els vermells van guanyar a la ADAlcorcón en el Visit Mallorca Estadi (2-0) gràcies als gols de Abdón Prats i Salva Sevilla. Els de Luis García Plaza sabien que guanyant es quedaven a un sol punt d'aconseguir l'objectiu de l'equip i de tot el mallorquinisme. Un mallorquinisme que va tornar a ocupar les graderies del Visit Mallorca Estadi després de catorze mesos sense poder fer-ho.

Per a la jornada 39 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va realitzar tres canvis en l'onze inicial. Fran Gámez va substituir al sancionat Joan Sastre, Dani Rodríguez va tornar a l'equip titular en lloc d'Antonio Sánchez i Russo va substituir a Raíllo. Amb els més de 4.000 aficionats en les graderies de l'estadi bermellón va arrencar un partit sense moltes ocasions clares.

En la primera part van ser els visitants els que comezaron amb el control de la pilota, però sense arribar a la porteria del RCD Mallorca. Amb el pas dels minuts, els vermells van fer un pas endavant que els va permetre inquietar la porteria de Dani Jiménez. En el minut 40 de partit, després d'una falta botada per Salva Sevilla i un parell de rebutgs, Dani Rodríguez va xutar i la pilota va colpejar a la mà d'Aguilera. Després de comprovació del VAR, el va arbitrar va assenyalar penal i Abdón Prats va ser l'encarregat de llançar-lo i anotar el primer gol amb públic en les graderies del Visit Mallorca Estadi.

La segona meitat va canviar totalment. Un conjunt bermellón més endollat i amb més ganes de trobar la porteria rival. En el minut 55, Salva Sevilla va culminar una obra d'art. Una jugada que va començar amb una bona triangulació entre el propi Salva, Lago i Oliván per la banda esquerra i, després d'una bona assistència de Abdón, el 'vuit' vermell va picar la pilota per sobre de Dani Jiménez per a marcar el segon tant del RCD Mallorca. Amb el 2-0 es va arribar al final del partit. Resultat que va deixar al RCD Mallorca a un sol punt d'aconseguir l'ascens a Primera Divisió.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Fran Gámez, Valjent, Russo, Oliván, Sedlar (60'), Salva Sevilla (69'), Dani Rodríguez (80'), Amath, Lago Junior (80'), Abdón (60')

Suplents: Parera, R. De Galarreta (69'), Febas (80'), Álvaro, Baba (60'), Mboula (80'), Trajkovski, Sánchez (60'), Cufré, Raíllo, Marc, Mollejo

AD Alcorcón: Jiménez, Laure, Aguilera, Hugo, Juanma, Nwakali, García, Xisco, David, León, Ojeda

Suplents: Casado, Jose Carlos, Escobar, Gorostidi, Reko, Marc Gual, Ernesto, Arribas, Barbero, Emabló, Castro, Sosa

Gols: Abdón, 1-0 (43'); Salva, 2-0 (54')