El RCD Mallorca goleja al CD Autol i passa de ronda

Els vermells van guanyar 6-0 als de la Rioja

El RCD Mallorca va guanyar 0-6 al Club Esportiu Autol en el partit corresponent a la primera ronda de Copa del Rei. Ángel Rodríguez, Abdón Prats, Clement Grenier i Tino Kadewere van ser els golejadors. Amb ple absolut en les seves graderies, l'ambient festiu va regnar a La Planilla.

Després de diverses ocasions clares en els primers minuts, el primer gol del RCD Mallorca arribaria de córner en el minut 16 de partit. Després que Raíllo pentinarà la pilota al primer pal, Abdón Prats remataria a porta buida el 0-1. Tan sols dos minuts després (18’), i després d'un centre de Lago Júnior al segon pal, apareixeria Clement Grenier per a marcar el segon. El tercer del RCD Mallorca arribaria de les botes d'Ángel Rodríguez (29’). En aquesta ocasió va ser Braian Cufré l'encarregat de donar l'assistència per la banda esquerra al davanter canari. En el minut 34, el futbolista d'Artá signaria el seu doblet, després de cabotejar al fons de la xarxa, un centre d'Amath.

En la segona meitat, la principal novetat va ser el debut de Tino Kadewere amb l'elàstica vermella. En el minut 47 va arribar l'ocasió més clara per part de l'equip Local, un gran llançament de Palacios des de fora de l'àrea que es va topar amb Leo Román. També tindria el seu doblet Ángel Rodríguez, que després d'un gran passi del tigre de Betanzos, va cabotejar una pilota a porta buida. Seria en el 88 de partit quan arribaria un dels moments més esperats de la nit: l'estrena golejadora de Kadewere. De nou, Dani Rodríguez va brindar una magnífica assistència deixant un gol a plaer per al zimbabuès.

RCD Mallorca: Leo Román, Lago Junior (Gio 62’), Russo, Raíllo (Copete 46'), Nastasic, Braian Cufré; Battaglia (Antonio Sánchez 71'); Grenier (Dani 62'), Amath (Kadewere 46'), Abdón, Ángel.

CD Autol: Sabilla (García 68'); Víctor Tomé, Cuevas (Pardo 68'), J. Gil, Montes (Bape 62'), Calvo; I. Gil, Quiroz, Merino (Gurrea 62'), Palacios; Castillo (Manrique 73').