El RCD Mallorca DH guanya davant el badalona (2-1)

Els vermells sumen la quarta victòria d'aquesta temporada

El Juvenil DH del RCD Mallorca es va imposar (2-1) al Badalona en la trobada corresponent a la desena jornada del grup III de la Lliga de Juvenil de Divisió d'Honor. Un partit disputat a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, que el conjunt de Carlos Muñoz va resoldre amb els gols de Victor Lázaro, un a cada part.

Durant els primers 45 minuts, l'esquadra vermella va sortir amb un plantejament molt ofensiu i en una de les primeres ocasions es va avançar en el marcador, després d'un centre de Pere Haro rematat per Victor Lázaro, que es va estrenar com a golejador aquesta temporada. Després del tant, l'equip local va exercir el seu domini al camp, tenint múltiples ocasions, però sense aconseguir augmentar la distància en el lluminós. El Badalona va aprofitar la seva segona arribada a porta al minut 38 per aconseguir l'empat gràcies a la diana de Scuri.

A la segona part hi va haver menys oportunitats per part d'ambdós equips. Al minut 56, després d'una gran assistència de Marcos Plomer, des de la banda esquerra, Victor Lázaro va aconseguir el segon i definitiu gol.

Amb aquesta victòria, el conjunt balear es col·loca en vuitena posició. El pròxim partit, els de Carlos Muñoz viatjaran a terres aragoneses per enfrontar-se a l'SD Huesca, sisè classificat.

RCD Mallorca: Alex Quevedo, Carles, Pere Haro (72’), Arnau Villa (45’), Pablo Moya, Martí Payeres, Victor Lázaro (82’), Jan Salas (45’), Pau Mascaró (72’), Lluis Montiel

Suplents: Dani García (82’), Monedero, Bruno Calcagno (45’), Erik Quevedo (45’), Gómez, Santi Ávila (72’), Alex Sánchez (72’)

Gols: Victor Lázaro, 1-0 (10’); Scuri, 1-1 (38’); Victor Lázaro, 2-1 (56’)