El RCD Mallorca guanya el 50è Trofeu de s’Agricultura

El vermells es van imposar 1-4 a la U.D.Poblense

El RCD Mallorca va guanyar 1-4 a la U.D. Poblense en el partit amistós corresponent a la cinquanta edició del Trofeu de s’Agricultura disputat en el Municipal de Sa Pobla. L'ambient festiu va regnar a les graderies pobleres, on va haver-hi ple absolut. Els autors dels gols vermells van ser Kadewere, que va signar un 'hat-trick', i Amath.

A la primera part, els de Javier Aguirre van ser els dominadors tenint diverses ocasions per a perforar la porteria de l'equip rival. La primera jugada de perill va arribar en el minut 1 de partit. Després d'una errada de la defensa de l'esquadra d'Óscar Troya, Tino Kadewere va encarar tot sol la porteria però es va topar amb Nico. En el minut 11, Abdón Prats, després d'una magnífica jugada per banda dreta, va assistir a Ángel per a empènyer l'esfèric, però va acabar a les mans del porter blaugrana. La U.D. Poblense ho va tornar intentar en el minut 13 a través d'una falta des de fora de l'àrea, pero Cape va llançar la pilota per sobre del travesser. Va ser en el minut 25 quan l'esquadra vermella s'avançaria en el marcador. Tino aprofitaria un centre d'Ángel per a portar l'esfèric fins al fons de les malles. En el minut 38, el Poblense igualaria el marcador. Cape va assistir a Dani Plomer per a empatar el partit.

En la segona meitat, el Poblense va canviar al seu onze titular al complet. En el minut 68, i després d'un gran centre de Gio des de la banda dreta, Amath posaria la pilota al fons de la xarxa. Deu minuts més tard, tornaria aparèixer Kadewere per a posar el 1-3 en el lluminós després d'una gran assistència de Russo. De fet, el zimbabuès va signar el seu primer 'hat-trick' amb la camiseta del RCD Mallorca i és que després d'un gran xut en profunditat de Javi Llabrés, Kadewere aconseguiria batre al porter.

RCD Mallorca: Greif, Cufré, Russo, Copete, Grenier, Abdón, Lago, Battaglia, Kadewere, Ángel, Gayà.

UD Poblense: Nico, Payeras, Ramis, Toni Quetglas, Mateu Ferrer, Cape, Plomer, Javi Moreno, Pep Vidal, Calonge