Cròniques cantera

Derrota del filial bermellón a Formentera

Els de Julián Robles cauen per la mínima després d'un gol en la primera meitat dels locals

El RCD Mallorca B va caure en la seva visita a Formentera ens un conjunt local que està de dolç. Els de Julián Robles no van poder sumar després d'una molt bona segona part, però que no va bastar després del punt inicial dels locals. Amb aquesta derrota el filial vermell segueix en la zona baixa de la taula amb nou punts.

El partit va començar amb un filial mallorquinista amb un onze recognoscible i amb molta motivació després de l'empat aconseguit la jornada anterior a casa davant la Penya Esportiva. Encara així van ser els locals els primers a colpejar. En el minut 25, Diego Díaz va aprofitar un gran passi del capità Gorriz per a marcar el que va ser l'únic tant de la trobada. Amb el 1-0 i sense moltes ocasions clares es va arribar al descans.

Després de la represa, el filial mallorquinista va fer un pas cap endavant i va buscar de manera insistent la porteria rival. De les botes de Tovar i Miquel Llabrés van arribar les oportunitats més perilloses, però la defensa local i el portera Óscar Santiago van evitar el gol vermell. Amb la derrota per la mínima es va arribar al final de la trobada. El RCD Mallorca B rebrà la setmana vinent al Manresa, tercer classificat en la 2RFEF.

SD Formentera: Óscar Santiago, Escoruela, Mendi (Mena, 46'), Celihueta, Górriz, Ekiza, Diego Días (Alonso, 86'), Algisi, Marc (Facu, 66'), Salinas (Nando, 66'), De La Mata

RCD Mallorca B: Pere Joan; Valverde, Miguel (Tófol, 79′), Gayà, David (Markuss, 79′), Imanol, Miquel Llabrés (Lázaro, 66′), Quintanilla (Montalbán, 55′), Thomas, Tovar, Ibra (Gálvez, 46′)

Gol: Diego Díaz, 1-0 (25')