Skip to main content
Destacats

El primer Mundial de Kang-in Lee

El jugador del RCD Mallorca disputa amb la seva selecció la Copa del Món de Qatar

El jugador del RCD Mallorca, Kang-in Lee, viurà el seu primer Mundial amb Corea del Sud. "Estic molt feliç per poder anar al Mundial amb la meva selecció i representar al meu país. I bo, ara queda el més bonic", ha assenyalat. Corea del Sud forma part del Grup H amb l'Uruguai, Portugal i Ghana.

El sud-coreà ha signat un gran inici de temporada amb el club vermell, anotant dos gols i donant tres assistències. Ara té la gran oportunitat de brillar també amb la seva selecció. “Bo des de petit el mundial és un somni per a tots els futbolistes. Jo des de petit sempre he volgut jugar un Mundial. És un somni. Tinc ganes de viure el que és la màxima competició i crec que podré aprendre moltes coses, i moltes experiències que em van ajudar durant la meva carrera en el futbol”, ha destacat el jugador.

Kang també ha fet referència als seus companys i al cos tècnic del RCD Mallorca: “Em van felicitar tots. L'entrenador em va dir que me'l mereixia, i que molta sort. Volia donar les gràcies al cos tècnic i als meus companys, que sense ells no hagués pogut anar a un Mundial. Em van ajudar moltíssim i res, ara a gaudir".