Cròniques cantera

Derrota del filial vermell davant el CE Manresa (0-2)

El RCD Mallorca B cau en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio

El RCD Mallorca B va caure a casa davant el CE Manresa (0-2). El filial mallorquinista no va poder davant el quart classificat de la 2RFEF després d'un partit molt igualat que es va decidir en petits detalls.

Per a la dotzena jornada de 2RFEF, Julián Robles no va fer cap canvi en l'onze després de la derrota a domicili davant l'SD Formentera.

El partit va començar amb molta intensitat i amb un conjunt català ben plantat sobre el terreny de joc. De jugades d'estratègia van arribar les primeres oportunitats de la trobada.

Precisament, després d'un córner, va arribar el primer per al CE Manresa. En el minut 12, el seu capità Noah va definir d'allò més bé per a avançar a l'equip català. Deu minuts més tard va ser el propi Noah qui va batre a Pere Joan després d'una bona contra.

Amb l'arribada del descans, el RCD Mallorca B va fer un pas cap endavant i va començar a trobar els espais i les oportunitats, però no els gols. Pablo Gálvez va ser un dels revulsius més perillosos però els seus trets es van trobar amb el portera visitant.

Amb el 0-2 es va arribar al final de la trobada i el conjunt bermellón va caure per segona setmana consecutiva i continuarà una setmana més en zona vermella de la classificació.