Skip to main content
Destacats

Abdón, Ángel i Tino Kadewere valoren el triomf en Copa del Rei

Els jugadors del RCD Mallorca analitzen el partit enfront del CD Autol

El RCD Mallorca va guanyar (0-6) davant el Club Esportiu Autol en La Planilla en el partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Ángel Rodríguez i Abdón Prats amb doblet; Clement Grenier i Tino Kadewere van ser els golejador. Una gran nit en la qual no va faltar un bon ambient festiu i el ple absolut en les graderies. 


Abdón Prats

“Al final és la primera pedra d'un camí bonic. La Copa del Rei és una competició que ens agrada molt i bo, content pel resultat i pels gols. La iniciativa que ha tingut la Federació d'organitzar la Copa d'aquesta manera a mi m'agrada molt perquè la gent de preferent com el Autol, poden gaudir d'un dia de la màxima categoria”.

"He marcat dos gols, però podrien haver estat cinc. Em vaig content per la classificació de l'equip. És una competició que ens agrada als mallorquinistes i tenim la il·lusió d'arribar el més lluny possible".


Ángel Rodríguez

"Era un partit per a nosaltres important malgrat ser un rival de categoria inferior. Hem vingut aquí a fer un partit respectable i bo. Hem gaudit molt, hem guanyat bé i hem passat a la següent eliminatòria. La gent també ha animat molt bé. Estem molt contents d'haver vingut aquí. Ha estat un partit molt bonic i molt net. Agraïts per la rebuda".

Tino Kadewere

"Si soc sincer, ha estat increïble. És un gran sentiment. Ha estat un bon partit. Jo crec que cada partit és una final. Era un partit important per a nosaltres perquè si guanyàvem podíem passar de ronda. Estic molt content pel meu primer partit i pel meu primer gol. I esperant a més.

"Adoro als meus companys. En la meva situació no era fàcil venir a un nou equip i lesionar-me, però si et soc sincer, tots m'han donat suport. I estic feliç d'estar amb ells de nou".