Destacats

El RCD Mallorca empata enfront del CA Osasuna

Copete va ser expulsat en el minut 68 de partit

El RCD Mallorca va empatar 1-1 davant el CA Osasuna el partit corresponent a la jornada 27 de la lliga disputat a l’Estadi Mallorca Son Moix. En el minut 68 del partit, el defensa central mallorquinista, Copete, va veure la targeta vermella. Malgrat la inferioritat numèrica, el conjunt dirigit per Javier Aguirre va lluitar fins al final, però sense fortuna de cara a porta. D'aquesta manera, suma 33 punts i es manté en la zona mitjana de la taula.
Un minut li va bastar al RCD Mallorca per a tenir la primera ocasió del duel a través d'una falta perillosa botada per Kang In Lee que va passar no gaire lluny del travesser. Seria Pablo Maffeo el protagonista d'una altra gran arribada del conjunt de Javier Aguirre que, després d'un gran centre des de la dreta de Dani Rodríguez, remataria de volea fregant el travesser. Una primera part molt igualada entre tots dos equips, però sense gaire trets a porta.
En el minut 58 de la segona part, Dani Rodríguez podia haver avançat al RCD Mallorca en el marcador després d'un tret creuat que va venir precedit d'un gran control, però que va marxar desviat. Deu minuts més tard arribaria una de les jugades més polèmiques del partit. Copete veuria la targeta vermella per agafar per darrera a Rubén García. L'ocasió més clara del conjunt navarrès seria una volea d’Abde en el minut 88 de partit que es va topar amb un gran Rajkovic. Un minut més tard el tornaria a intentar Moncayola, però aquesta vegada des de fora de l'àrea i tornaria a trobar-se la imposició del portera serbi. Un partit que va finalitzar en taules i, per tant, amb repartiment de punts.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Gío González, Raíllo, Copete, Jaume Costa; Babá, Ruiz de Galarreta, Dani Rodríguez (Antonio Sánchez, 82’); Kang In Lee (Matija Nastasic,75’ ); Muriqi (Kadewere, 75’).

CA Osasuna: Sergio Herrera; Nacho Vidal (Diego Moreno, 86’), Juan Cruz, Unai García, Aridane; Pablo Ibáñez (Abdé, 76’), Torró (Jon Moncayola, 67’), Aimar Oroz (Moi Gómez, 67’); Rubén García (Kike García, 86’), Budimir, Kike Barja.