Skip to main content
Destacats

Dani Rodríguez, Rajkovic i Jaume Costa valoren l'empat davant el CA Osasuna

Els jugadors del RCD Mallorca analitzen el partit a l’Estadi Mallorca Son Moix

Repartiment de punts entre el RCD Mallorca i el CA Osasuna després d'empatar 1-1 en el partit corresponent a la jornada 27 de la lliga Santander disputat  a l’Estadi Mallorca Son Moix. El conjunt dirigit per Javier Aguirre suma 33 punts i es manté en la zona mitjana de la classificació.

 

Dani Rodríguez

“Ha estat un partit molt igualat. La balança estava més a favor nostre, però òbviament l'expulsió ha marcat el final del partit. Sí que és veritat que al final apareix dues vegades Rajkovic, però amb onze pràcticament no ens havien arribat. En un partit tan igualat l'important és sumar, encara que sigui d'un. No perdre i a seguir”.

“L'equip reacciona a totes les adversitats molt bé. Ens quedem amb un menys, però l'equip va estar molt bé en el camp i crec que és un bon punt. És una pena perquè teníem ganes de guanyar i sumar de tres, però a continuar confiant en el treball”.

“La setmana que ve tenim un altre partit que per a nosaltres és una final i a intentar sumar de tres”.

 

Predag Raijkovic

“No sé si mereixíem més, però sabíem que era un partit molt important i volíem guanyar els tres punts a casa, però al final estàvem amb un jugador menys i havíem de defensar. En general ha estat bé, era un partit difícil i hem jugat bé. Ara toca preparar-se per al pròxim partit”.

“El meu treball és fer bones parades i estic content amb poder ajudar a l'equip”.

 

Jaume Costa

“Tal com s'ha donat el partit al final, el punt és bo, sobretot després de l'expulsió de Copete. Jo crec que l'equip ha competit. Potser en la primera part vam merèixer més, vam tenir més el control. Jo crec que després de la segona part l'empat és un resultat just”.

“En la segona part s'ha igualat tot molt més. Almenys hem sumat i punt que és molt important de cara als pròxims partits tal com s'està donant. El sumar és vital. Ara a seguir”.