El RCD Mallorca B s'imposa 2-1 a la SD Formentera

Pablo Gálvez va anotar un doblet

El RCD Mallorca B va guanyar 2-1 a la SD Formentera a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio en el partit corresponent a la jornada 28 de Segona RFEF del grup III. Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Julián Robles aconsegueix els 25 punts i segueix en la lluita per mantenir la categoria.

En la primera part tots dos equips van sortir amb gran intensitat i ben posicionats sobre el terreny de joc. En el minut 7 el col·legiat xiularia penal a favor de la SD Formentera per mans de David López dins de l'àrea després d'una bona internada de Jaime de les Marines. Julen Ekiza va ser l'encarregat de transformar la pena màxima i posar el 1-0 en el marcador.

Després del pas pels vestuaris, Julián Robles va decidir moure la banqueta i realitzar tres canvis en les seves files. En el minut 65 arribaria el punt d'inflexió del partit per als vermells. El jugador del conjunt pitiús, Celihueta, cometria penal després d'empènyer a Garay dins de l'àrea en una ocasió manifesta de gol, i veuria la segona groga i per tant, seria expulsat. En aquesta ocasió, seria Pablo Gálvez l'encarregat de transformar el penal i posar d'aquesta manera les taules en el lluminós. Tan sols deu minuts més tard i després d'una gran jugada de Montalbán, Gálvez manaria la pilota al fons de la xarxa. En la recta final del duel, el filial vermell va saber mantenir l'avantatge en lluminós per a amarrar els tres punts que li permeten continuar somiant la permanència.

RCD Mallorca B: Pere Joan, Gayà, David López (Coulibaly, 46'); Garay, Imanol Alonso, Luis Montiel (Thomas, 57'); Tófol Montiel (Marcos, 46'); Llabrés (Gálvez, 46'), Valverde, Montalbán (Quintanilla, 83'); y Ghailan.

SD Formentera: Óscar Santiago, Mendi, Jorge Mena, Celihueta, Iván Alonso (Vieites, 87'); Ballardo, Nando (Ngoya, 87'); Jaime (Salinas, 79'); Ekiza (Grau, 79'), Diego Díaz y Gorriz (Markuss, 79').