Pablo Gálvez: Lluitarem fins al final

El davanter del RCD Mallorca B valora el partit davant el Manresa

El jugador del RCD Mallorca B, Pablo Gálvez, va ser l'autor d'un doblet en l'última jornada de lliga davant la SD Formentera que li va donar la victòria al filial vermell. El davanter ha assenyalat la confiança que li ha aportat tornar a retrobar-se amb el gol: “La veritat és que estic súper content. Portava tota la temporada esperant un moment així. El doblet que vaig marcar em donarà molta confiança per al que queda de temporada”.

D'altra banda, Gálvez ha assegurat que el vestuari afronta amb moltes ganes i il·lusió el pròxim partit davant el Manresa. “La veritat és que el vestuari està animat per a afrontar el partit contra el Manresa. Lluitarem fins que matemàticament es pugui. És un partit clau perquè necessitem sumar de tres tots els partits per a intentar salvar-nos. No ens queda un altre remei que anar per la victòria”.

El davanter vermell ha posat en valor les últimes victòries que ha aconseguit el filial davant rivals que ocupen els llocs més alts de la classificació i ha remarcat que lluitaran per sumar de tres aquest diumenge. “Li guanyem a l'Espanyol a la seva casa; també li guanyem al València Mestalla a Son Bibiloni pel que hem demostrat que li podem guanyar a qualsevol equip de la categoria”.

Finalment, Pablo Gálvez ha volgut agrair el suport de l'afició mallorquinista que cada partit com a local ha estat present per a animar al conjunt dirigit per Julián Robles. “Donar-li les gràcies perquè fins i tot en els pitjors moments no han deixat de venir a animar-nos. Cal estar molt agraïts”.