El RCD Mallorca empata a zero davant l'Albacete Balompié

Els vermells empaten davant el conjunt manxec en el Visit Mallorca Estadi en un partit amb molta igualtat

El RCD Mallorca empata davant l'Albacete Balompié (0-0). Repartiment de punts en el Visit Mallorca Stadi, després que els de Luis García Plaza l'hagin intentat de totes les formes possibles. El portera mallorquí de l'Albacete Balompié, Tomeu Nadal, ha realitzat nombroses parades, entre elles, un penal a Salva Selvilla.

Per a la setena trobada de la lliga SmartBank, Luis García Plaza ha donat descans a jugadors habituals en l'onze inicial. Martin Valjent ha tornat a l'equip titular, en lloc de Russo, després de no jugar en Anduva diumenge passat. D'altra banda, Sedlar, Mboula i De Galarreta han substituït a Bava, Lago Júnior i Salva Sevilla. Fran Gámez ha estat l'encarregat d'entrar en el lateral dret per l'expulsió de Sastre i Marc Cardona ha debutat com a titular en la punta de l'atac bermellón.

Els primers minuts de partit han iniciat amb un domini clar del RCD Mallorca. Els de Luis García Plaza han aconseguit superar la pressió amb bones combinacions en el centre del camp. La primera ocasió ha arribat en el minut 14 després d'un robatori de De Galarreta en el centre del camp, Dani Rodríguez ha trobat a Amath que, després de desmarcar-se a l'esquena dels defenses, ha superat Tomeu Nadal sense trobar porteria.

Amb la primera ocasió vermella, l'Albacete Balompié ha fet un pas endavant en el partit. Sense arribar a generar perill sobre la meta local, la possessió i el domini de la pilota ha caigut de costat visitant. No ha estat fins al minut 35 quan ha arribat la segona ocasió del partit. Dani Rodríguez, després d'assistència de Fran Gámez, ha rematat de primeres dins de l'àrea, però Tomeu Nadal ha desviat la pilota.

En els minuts finals de la primera meitat, Sedlar ha hagut de ser substituït per lesió. En el seu lloc ha entrat el migcampista, Salva Sevilla. Sense gols, amb poques ocasions, i moltes interrupcions s'ha arribat al final de la primera meitat.

La segona part ha arrencat amb molt de ritme per part dels dos equips. En el minut 49, l'Albacete Balompié ha tingut una ocasió clara després d'una falta botada des de la frontal de l'àrea per Álvaro Jiménez. Un minut després, el conjunt visitant ha tornat a rondar la meta de Manolo Reina amb una falta lateral que Kecojevic ha rematat fora.

En el minut 52, l'Albacete Balompié ha comès un penal sobre Jordi Mboula després d'una bona internada en l'àrea rival. Salva Sevilla ha estat l'encarregat de disparar, però Tomeu Nadal ha endevinat la intenció del jugador bermellón i ha detingut la pena màxima.

En el minut 60 de partit, el RCD Mallorca ha tingut una ocasió triple en el qual Tomeu Nadal ha estat protagonista. En primera instància, Dani Rodríguez ha rematat després d'una bona assistència de Salva Sevilla i el porter mallorquí de l'Albacete Balompié ha desviat. En el rebutgi ha estat Marc Cardona el que no ha pogut batre al portera visitant. Després, de nou Cardona ha rematat de xilena, però Cavall ha buidat la pilota sota pals.

A partir d'aquí, el partit s'ha obert. En el minut 70, l'Albacete Balompié ha tingut una ocasió clara. Rierol s'ha quedat només davant Manolo Reina, però ha decidit habilitar a Ortuño que no ha arribat a connectar amb la pilota. En el minut 80, Tomeu Nadal ha parat una falta perillosa des de la frontal botada per Cufré. Llac Júnior ho ha intentat cinc minuts després amb una jugada individual per banda esquerra. El tret del jugador de Costa d'Ivori ha sortit molt prop del pal esquerre de la porteria visitant. Amb el RCD Mallorca bolcat s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Fran Gámez, Raíllo, Valjent, Cufré, Sedlar (41’), De Galarreta (75’), Mboula (75’), Dani Rodríguez (75’), Amath, Cardona (80’)

Suplentes: Miquel Parera, Oliván, Russo, Febas (75’), Alegría, Salva Sevilla (41’), Lago Junior (75’), Abdón, Trajkovski (80’), A. Sánchez (75’), Fran, Luka Romero

Albacete Balompié: Nadal, Arroyo, Boyomo, Kecojevic, Caballo (67’), Diamanka (85’), Silvestre, Fuster (73’), Peña (85’), Jiménez, Ortuño (73’)

Suplentes: Bernabé, Fran García (67’), Gorosito, Del Poco, Nahuel (85’), Liberto, Zozulia (73’), Azamoum (85’), Chema Núñez (73’), Samu, Emiliano