El Real Mallorca B guanya al PE Sant Jordi a Son Bibiloni (3-1)

Els gols d'Enric i Ibra, per partida doble, donen els primers tres punts de la temporada al filial vermell

El RCD Mallorca B venç en el Camp Tomeu Serra de Son Bibiloni al PE Sant Jordi eivissenc (3-1). En el qual ha estat un partit disputat i igualat, els de Julián Robles han aconseguit sumar de tres gràcies als gols d'Enric al caient del descans i Ibra, en dues ocasions, en la segona meitat. Ni l'entrenador del primer equip, Luis García Plaza, ni el Director Esportiu, Pablo Ortells, s'han volgut perdre la trobada del filial vermell.

Per a la segona jornada de la Tercera Divisió Balear, el tècnic Julián Robles va fer diversos canvis respecte a l'onze de la setmana passada en la derrota davant el Platges de Calvià. En l'equip han entrat Santi Llull, Gayà, Óscar González i Enric en lloc de Luka Romero, Óscar Sánchez, Francisco Gónzalez, i el sancionat Jaime De les Marines.

El partit ha arrencat amb molt de ritme i amb domini local. Bones combinacions dels vermells que, amb pressió alta, no han deixat progressar als visitants. Amb el pas dels minuts i a pilota parada ha arribat la primera ocasió del partit. Una falta lateral del PE Sant Jordi que, després d'una bona parada, Leo ha desviat a servei de cantonada.

En el minut 20, el davanter del conjunt eivissenc, Mario ha enviat la pilota al pal després de picar la pilota per sobre de Leo. Després de l'ocasió visitant han arribat dos acostaments locals en les botes de Ibra i Alberto que no han trobat porteria. En els següents el partit s'ha igualat quant a possessió i sense arribar a generar ocasions de perill.

En els minuts finals de la primera part, el partit s'ha obert. Sense arribar a les àrees, però amb molta intensitat en els dos equips. En el minut 44, el RCD Mallorca B l'ha intentat amb una jugada ràpida que ha finalitzat amb un centre lateral de Bravo. Un minut després, Ibra ha portat una contra perillosa per als locals, però Agustín ha tallat amb falta.

En el minut 45 ha arribat el primer gol del partit. Enric ha anotat de falta directa des de la cantonada de l'àrea. Un tret impossible per al portera del PE Sant Jordi. Amb el gol vermell i el 1-0 en el marcador s'ha arribat al descans del partit.

Per a l'inici de la segona meitat, Julián Robles ha realitzat dos canvis, Gálvez i Miguel han entrat substituint a Alberto i Albín. Els vermell han començat amb la possessió de la pilota arribant, amb perill, a la porteria visitant. En les botes Ibra i Gálvez han arribat les aproximacions a l'àrea del PE Sant Jordi.

En el minut 68 de partit, Enric ha hagut de ser substituït per unes molèsties. En el seu lloc ha entrat Marc que s'ha col·locat en el lateral i Iván Bravo ha passat a la banda esquerra. Cinc minuts després, Gálvez ha asistit a Ibra per marcar el segon gol del partit. El davanter vermell ha definit, ses oposició, a dins l’àrea.

En el minut 82, els de Julián Robles han tingut una ocasió clara per a marcar el tercer. Després d'una recuperació de Santi Llull, Miguel ha fet una bona conducció i s'ha plantat només davant de la porteria visitant, però a l'hora de definir ha deixat la pilota a Makate, però la defensa ha buidat. Dos minuts després ha arribat la resposta visitant en forma de gol. Diego ha rematat de cap un centre lateral de Cholo impossible per al portera vermell.

Amb el PE Sant Jordi bolcat i estrenyent l'àrea vermella ha arribat el tercer gol del RCD Mallorca B. Amb els mateixos protagonistes del segon gol, Ibra ha anotat el gol número dos en el seu compte particular després d'una bona assistència de Bravo des de la frontal de l'àrea. Amb el gol vermell s'ha arribat al final del partit i els de Julián Robles han sumat els tres primers punts de la temporada.

RCD Mallorca B: Leo, Santi Llull, Iván Bravo, Óscar González, Gayà, Enric (68’), Óscar, Albín (46’), Montalbán (80’), Ibra, Alberto (46’)

Suplents: Juan Salva, Liam, Marc (68’), Gálvez (46’), Makate (80’), Miguel (46’)

PE Sant Jordi: Seif, Alejandro, Agustín (73’), Josep, Sergi, Sandro, Rafael, Conrado (14’), Cholo, Mario, Ignacio

Suplents: Adrián, David, Ren (14’), Diego (73’), Roger

Gols: Enric, 1-0 (45’); Ibra, 2-0 (74’); Diego, 2-1 (84’); Ibra, 3-1 (89’)