El RCD Mallorca aconsegueix la victòria davant la AD Alcorcón (0-2)

Els vermells guanyen a l'Estadi Municipal de Santo Domingo després de dos empats consecutius

El RCD Mallorca guanya davant la AD Alcorcón (0-0) després dels empats davant CD Mirandés i Albacete Balompié. Els de Luis García Plaza aconsegueixen sumar de tres en l'Estadi de Santo Domingo gràcies als gols d'Antonio Sánchez i Marc Cardona en la primera meitat. Manolo Reina ha tornat a deixar la porteria a zero per setena jornada consecutiva.

Per a la vuitena jornada de la lliga SmartBank i el primer partit de la setmana per als vermells, Luis García Plaza ha realitzat sis canvis en l'onze inicial. Oliván i Sastre han entrat substituint a Sastre i Cufré en els laterals. Antonio Sánchez i Febas han entrat en lloc de Sedlar i Dani Rodríguez per a acompanyar a Ruíz de Galarreta en el centre del camp. Trajkovski i Lago Junior han entrat en l'atac vermell, mentre que Mboula i Amath s'han quedat en la banqueta.

El partit ha arrencat amb una ocasió matinera per als locals. Frare ha enviat la pilota al pal de la meta defensada per Manolo Reina, després d'un centre lateral de Jose Carlos. El conjunt vermell no ha trigat a respondre amb bones combinacions dels migcampistes i que bones accions individuals de Lago Junior i Trajkovski, però sense arribar a l'àrea rival.

En el minut 18 ha arribat el primer gol del RCD Mallorca. Antonio Sánchez, després d'una assistència per sobre de la defensa de Ruíz de Galarreta, ha controlat amb el pit i ha rematat amb la cama esquerra a l'esquadra. Quatre minuts després ha arribat el segon gol dels vermells. Joan Sastre ha assistit perquè Marc Cardona, amb l'esquerra, s'estrenés amb la camiseta del RCD Mallorca.

Amb els dos gols en quatre minuts, el ritme del partit ha disminuït. Cap dels dos equips ha aconseguit la possessió de la pilota, ni acostar-se a la porteria contrària. Sense un dominador clar, tant locals com vermells han buscat la pilota directa. Encara així, els de Luis García Plaza han buscat combinar amb Ruíz de Galarreta, Febas i Antonio Sánchez com a protagonistes.

En l'últim minut de la primera meitat, Antonio Raíllo ha enviat la pilota al travesser després d'una jugada d'estratègia de servei de cantonada. Oliván ha tocat en curt amb Trajkovski que, després de retornar-la-hi, el lateral esquerre ha centrat i Raíllo, sense oposició, ha rematat al travesser. Amb aquesta ocasió i amb el 0-2 en el marcador s'ha arribat al descans.

La segona part ha iniciat amb igualtat i sense acostaments clars. Luis García Plaza no ha trigat a fer el primer canvi. Gámez ha entrat en lloc de Sastre en el lateral dret. Amb el minut 60 compliment han arribat els millors minuts vermells. Possessions llargues i amb bones triangulacions d'un costat a l'altre del camp. Encara així, la primera ocasió de la segona meitat ha arribat a pilota parada. Trajkovski ha botat un servei de cantonada i Raíllo ha rematat per sobre de la porteria de Jiménez.

Dani Rodríguez i Abdón Prats han estat els següents a entrar en el terreny de joc substituint a Trajkovski i al golejador, Marc Cardona. Precisament ha estat Dani Rodríguez l'encarregat d'arribar a l'àrea en el minut 79 de partit. El jugador de Betanzos ha realitzat una bona carrera i, després d'entrar en l'àrea, ha disparat amb la cama esquerra.

En els minuts finals del partit, Luka Romero i Salva Sevilla han entrat en lloc de Llac i Ruíz de Galarreta. Últims minuts que el RCD Mallorca ha aprofitat per a controlar la pilota i combinar fins a arribar a camp contrari. Amb el control dels vermells s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre (57’), Raíllo, Valjent, Oliván, De Galarreta (80’), Febas, Antonio Sánchez, Lago Junior (80’), Trajkovski (70’), Marc Cardona (70’)

Suplentes: Miquel Parera, Cufré, Russo, Alegría, Salva Sevilla (80’), Abdón (70’), Fran Gámez (57’), Dani Rodríguez (70’), Mboula, Amath, F. González, Luka Romero (80’)

AD Alcorcón: Jiménez, Laure, Fernández, León (80’), Carlos, Juanma Bravo (73’), Gorostidi, Fraile, Sosa, Llamas, Arribas (61’)

Suplentes: Mena, Jesús, Escobar, Boateng (61’), Reko (73’), C. Bellvis, V. García, Álvaro Juan (80’), Guito, Edu Viaña, Llario, Aitor G

Goles: Antonio Sánchez, 0-1 (18’); Marc Cardona, 0-2 (22’);