Destacats

El RCD Mallorca cau per la mínima davant l'Elx CF

El col·legiat va anul·lar un gol de Muriqi en l'última jugada del partit

El RCD Mallorca va perdre 0-1 davant l'Elx CF en la jornada 24 de la lliga Santander. El gol il·licità va arribar en el minut 88 del duel de les botes de Lucas Boyé. El conjunt dirigit per Javier Aguirre posaria l'empat en el marcador en l'última jugada del partit, però seria anul·lat per Munuera Montero al considerar que Pablo Maffeo hauria fet falta a Raúl Guti en la jugada prèvia al gol.

En la primera part, el RCD Mallorca va ser el dominador del partit. Als deu minuts Tino Kadewere podria haver obert el marcador, però després d'un gran passi en llarg d'Iñigo Ruiz de Galarreta, no aconseguiria rematar amb encert. Sens dubte l'ocasió més clara arribaria en el minut 23 per part de Dani Rodríguez, que després d'una cessió de cap de Valjent, remataria a porta, però atallaria l'esfèric Nteka sobre la línia de gol. Dos minuts més tard també ho provaria l'Elx CF amb un xut de Gumbau des de fora de l'àrea, però que seria atallat pel porter vermell.

En la segona meitat, el conjunt il·licità va entrar amb una major intensitat en el terreny de joc i va generar les primeres ocasions de perill. La gran aturada del partit la protagonitzaria en el minut 58’ Edgar Badia posant els punys a una gran volea de Dani Rodríguez. El gol il·licità va arribar en el minut 88 de partit després d'un córner botat per Gumbau que remataria Lucas Boyé al fons de la xarxa. La jugada més polèmica va tenir lloc en els últims instants del duel. En el 99’ Muriqi posaria el 1-1 en el marcador, però seria anul·lat per Munuera Montero en considerar que Pablo Maffeo hauria fet falta a Raúl Guti en la jugada prèvia al punt.

RCD Mallorca: Rajkovic; Pablo Maffeo, Valjent, Raillo, Copete, Jaume Costa (Augustinsson, m.83); Dani Rodríguez (Amath, m.83), Galarreta; Kang In Lee (Antonio Sánchez, m.85); Kadewere (Abdón, m.59) y Muriqi.

Elche CF: Edgar Badia; Palacios, Gonzalo Verdú (Diego González, m.74), Bigas; Carmona (Morente, m.46), Mascarell, Gumbau, Clerc; Fidel (Raúl Guti, m.67), Nteka (Ponce, m.60) y Lucas Boyé.